September 26, 2023

Seafood Sensation The Boiling Crab opent zijn eerste restaurant in Sydney

Na cultstatus (en TikTok-sterrendom) te hebben verdiend onder de visliefhebbers van de VS en Melbourne, komt restaurant in Cajun-stijl The Boiling Crab naar Sydney en brengt zijn beroemde kenmerkende krabkookaanbod naar Haymarket. Op maandag 13 augustus opent de keten een uitgebreid restaurant in Harbor Street, een paar jaar na zijn eerste Australische plons in Victoria.

Net als zijn broers en zussen in het zuiden, nodigt de nieuwe buitenpost van Sydney je uit om een ​​slabbetje en handschoenen aan te trekken, je remmingen te omzeilen en rommelig te graven in uitdagende stapels zeevruchten en bijgerechten.

Het menu biedt een weelderig keuze-je-eigen-avontuurscenario. Selecteer eerst je hero-zeevruchten – misschien wat Aussie-kreeft, Moreton Bay-insecten, koningskrabpoten, kokkels of baby-octopus – die op gewicht wordt geprijsd, en vervolgens gestoomd of gekookt in je keuze aan kruiden, sauzen en kruiden.

Dit laatste varieert van ‘niet-pittig’ tot ‘XXX (I Can’t Feel My Mouth!)’, en je kunt het helemaal afmaken met extra’s zoals gumbo, maïskolf, hele krieltjes en cajun-gekruide friet . Het wordt bij je afgeleverd in de zak, klaar om op je papieren tafel te worden gemorst en met overgave te worden verslonden.

Fans van het gefrituurde spul kunnen hun feestmaal aanvullen met een flinke reeks knapperige dingen die per mand worden geserveerd. Je vindt er hotwings in verschillende coatings, softshell-krab geserveerd bovenop een stapel friet, gefrituurde calamares en de knapperige Sha-Bang Bang-garnalen, verkrijgbaar in drie warmteniveaus.

Je lest je dorst de hele tijd met een fris geïmporteerd brouwsel, margarita of michelada – of je kunt BYO-drankjes kopen voor $ 3 per persoon.

The Boiling Crab opent op maandag 13 augustus op de begane grond, 68 Harbor Street, Haymarket – maandag t/m zondag van 12.00 tot 22.00 uur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *