September 30, 2023

Alice ISD en Chartwells serveren weer vrolijk en gezond eten voor het nieuwe schooljaar – Alice Echo News Journal

Studenten in Alice kunnen vooruitkijken naar nieuwe en favoriete menu’s, gratis maaltijden en boeiende cafetariaprogramma’s

Ingezonden mtrevino@cherryroad.com

De lunch is gratis voor alle leerlingen van het Alice Independent School District in het schooljaar 2023-2024. Dit jaar hebben studenten van Alice ISD veel om naar uit te kijken als het om etenstijd gaat. Voor het nieuwe schooljaar worden maaltijden gratis aangeboden aan studenten in alle klassen, dankzij de flexibiliteit die wordt geboden door het National School Lunch Program van de USDA. Hierdoor kan iedere student genieten van ontbijt, lunch en diner. Door voedsel te serveren dat kinderen graag eten, door innovatieve programma’s aan te bieden die plezier en ontdekking stimuleren, zorgt Chartwells ervoor dat studenten de kantine gelukkiger en gezonder verlaten dan ze binnenkwamen.

Het risicovolle naschoolse maaltijdenprogramma begint op 5 september

Het programma voor naschoolse maaltijden is terug. Naschoolse maaltijden zijn gratis en beschikbaar voor alle Alice ISD-studenten.

Wat is er nieuw op het menu

Alice ISD is verheugd om dit najaar nieuwe favoriete recepten voor kinderen op het menu van Alice ISD te introduceren, die enkele van de nieuwste voedseltrends weerspiegelen. Een paar van de nieuwe maaltijden die ze graag serveren bij broccoli en kaasgebakken aardappel voor alle campussen, oranje kip op de middelbare school en middelbare scholen, en Frito-taart op alle campussen.

Programma’s die plezier en ontdekking stimuleren

Chartwells blijft gezonde eetgewoonten inspireren en een culinaire nieuwsgierigheid opwekken die een leven lang meegaat door middel van leuke en boeiende programma’s, waaronder Discovery Kitchen, Student Choice, Mood Boost, Global Eats en Fun Days.

Uitnodigende omgevingen en vrolijke cafetaria’s

Studenten hebben een plek nodig om te eten waar ze contact kunnen maken met anderen, kunnen opladen en genieten van een gevoel van geluk. Alle serveerlijnen van de Alice ISD-cafetaria krijgen een thema voor geselecteerde nationale voedselvakanties en informatie over kindervoeding, allergenen en foto’s.

Menu’s zijn ook beschikbaar op de Alice ISD-website, Facebook en TikTok.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *