September 27, 2023

Gratis 7 dagen gezond maaltijdplan (14-20 augustus)

Dit bericht kan gelieerde links bevatten. Lees mijn openbaarmakingsbeleid.

Een gratis 7-daags, flexibel maaltijdplan voor gewichtsverlies inclusief ideeën voor ontbijt, lunch en diner en een boodschappenlijstje. Alle recepten bevatten macro’s en Weight Watchers-punten.

Gratis 7 dagen gezond maaltijdplan (14-20 augustus)

Het is de perfecte tijd van het jaar om na te denken over het bereiden van maaltijden, nu de zomeractiviteiten minder worden en onze kinderen weer naar school gaan, en Skinnytaste Meal Prep is het perfecte kookboek om u te helpen tijd, geld en calorieën te besparen terwijl de herfst in versnelling komt. Tussen dat en mijn nieuwe kookboek Skinnytaste Simple, met heerlijke, gezonde recepten met 7 ingrediënten of minder, wordt het gemakkelijker dan ooit om een ​​diner op tafel te krijgen!

Nu de prijzen van levensmiddelen stijgen, moeten velen van ons onze maaltijden aanpassen, terugschroeven en/of creatiever worden. Een van de absoluut BESTE manieren om binnen een budget te blijven en gezonde eetgewoonten te behouden, is door MEAL PLAN. U kunt meer 5-daagse budgetvriendelijke maaltijdplannen krijgen door u aan te melden voor Relish+ (download hier een gratis proefperiode van 14 dagen!

Ultieme Skinnytaste Maaltijdplanner

Skinnytaste ultieme maaltijdplanner

Koop de Skinnytaste Ultimate Maaltijdplanner! De spiraalgebonden maaltijdplanner voor 52 weken heeft wekelijkse maaltijdplanningsroosters die u desgewenst kunt uitscheuren en op uw koelkast kunt zetten, een maaltijdplan voor 12 weken, 30 (15 nieuwe) recepten en uitscheurbare boodschappenlijstjes. Ik vind het heerlijk om mijn week te beginnen met dankbaarheid, affirmaties en intenties, dus daar heb ik ook ruimte voor gemaakt. Ik hoop dat je dit net zo leuk zult vinden als ik!

Skinnytaste ultieme maaltijdplanner

Koop hier de Skinnytaste maaltijdplanner:

Een opmerking over WW-punten

Als je Weight Watchers volgt, zijn alle recepten hier bijgewerkt om het nieuwe weer te geven Weight Watchers-programma, met punten weergegeven onder de titel van het recept. De ww-knop op de receptenkaart gaat u naar de Weight Watchers-website waar u de receptenbouwer kunt zien die wordt gebruikt om die punten te bepalen en toe te voegen aan uw dag (alleen in de VS, u moet zijn aangemeld bij uw account). Alle kookboekrecepten in de kookboekenindex zijn ook bijgewerkt!

Over het maaltijdplan

Als mijn maaltijdplannen nieuw voor je zijn, heb ik deze gratis, 7-daagse flexibele gezonde maaltijdplannen gedeeld (je kunt mijn eerdere maaltijdplannen hier bekijken) die bedoeld zijn als leidraad, met veel speelruimte voor jou om te voeg meer voedsel toe, koffie, dranken, fruit, snacks, dessert, wijn, enz. of recepten ruilen voor maaltijden van uw voorkeur, u kunt naar recepten zoeken op cursus in de index. Afhankelijk van je doelen, moet je streven naar minimaal 1500 calorieën* per dag. Er is geen one size fits all, dit zal variëren op basis van uw doelen, uw leeftijd, gewicht, enz.

Er is ook een nauwkeurige, georganiseerde boodschappenlijst die boodschappen doen zoveel gemakkelijker en veel minder stressvol maakt. Bespaar u geld en tijd. Je gaat minder vaak uit eten, verspilt minder voedsel en je hebt alles bij de hand om je op het goede spoor te houden.

Als laatste, als je aan staat Facebook word lid van mijn Skinnytaste Facebook-community waar iedereen foto’s deelt van recepten die ze maken, je kunt hier lid worden. Ik hou van alle ideeën die iedereen deelt! Als u op de e-maillijst wilt komen, kunt u zich hier abonneren, zodat u nooit een maaltijdplan hoeft te missen!

Maaltijdplan:

Ontbijt en lunch van maandag tot en met vrijdag zijn ontworpen om 1 te serveren, terwijl diners en alle maaltijden op zaterdag en zondag zijn ontworpen om een ​​gezin van 4 te serveren. Sommige recepten maken genoeg restjes voor twee nachten of lunch de volgende dag. De boodschappenlijst is uitgebreid en bevat alles wat je nodig hebt om alle maaltijden op het plan te maken.

MAANDAG (8/14)
B: Petite Crustless Quiche en 1 kopje druiven
L: Buffalo Chicken Salad met 2 eetlepels Blue Cheese Dressing
D: Portobello Burger met Mozzarella en Pesto Mayo en Rode Aardappelsalade
Totaal aantal calorieën: 1.068*

DINSDAG (8/15)
B: Petite Crustless Quiche en 1 kopje druiven
L: Buffalo Chicken Salad met 2 eetlepels Blue Cheese Dressing
D: Gegrilde Steak Fajitas met Cilantro Limoen Bloemkoolrijst
Totaal aantal calorieën: 1.261*

WOENSDAG (8/16)
B: Petite Crustless Quiche en een perzik
L: RESTJE Gegrilde Steak Fajitas
D: Eenpansorzo met worst, spinazie en maïs

Totaal aantal calorieën: 1.125*

DONDERDAG (8/17)
B: Petite Crustless Quiche en een perzik
L: RESTJE Gegrilde Steak Fajitas
D: Mediterrane varkenskarbonades zonder been met zomergroenten met gehakte fetasalade

Totaal aantal calorieën: 1.147*

VRIJDAG (8/18)
B: Airfryer Ontbijt Bananensplit
L: Hearts of Palm Noodle Peanut Roerbak
D: Gegrilde Garnalen Panzanella Spiesjes Met Gehakte Wedge Salade
Totaal aantal calorieën: 1.048*

ZATERDAG (8/19)
B: Yoghurt Pannenkoeken met Gemengde Bessen met 1 eetlepel ahornsiroop en ½ banaan (in plakjes)
L: Chicken Club Sla Wrap Sandwich (recept x 4)
D: UIT eten

Totaal aantal calorieën: 589*

ZONDAG (8/20)
B: RESTJE Yoghurt Pannenkoeken met Gemengde Bessen met 1 eetlepel ahornsiroop en ½ banaan (in plakjes)
L: Broodje Tonijnmelt met open gezicht (recept x 2) met 8 worteltjes
D: Karnemelk Gemarineerde Luchtfriteuse Hele Kip Met Courgette Gnocchi
Totaal aantal calorieën: 1.119*

*Dit is slechts een richtlijn, vrouwen zouden moeten streven naar ongeveer 1500 calorieën per dag. Hier is een handige rekenmachine om uw caloriebehoefte in te schatten. Ik heb genoeg bewegingsruimte voor je gelaten om meer eten toe te voegen, zoals koffie, drankjes, fruit, snacks, dessert, wijn, enz.

*Google-doc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *