September 26, 2023

Openingsdatum voor het nieuwe Covent Garden-restaurant van de chef onthuld

Jamie Oliver opent een nieuw restaurant in Covent Garden

Jamie Oliver opent een nieuw restaurant in Covent Garden

Jamie Oliver opent in november een nieuw monumentaal restaurant in het Londense Theatre Royal, Drury Lane.

Jamie Oliver Catherine Street belooft “de rijke en gevarieerde eetcultuur van Groot-Brittannië te vieren” met een seizoensmenu dat “de beste Britse producten promoot”.

Op Instagram schreef de chef-kok en auteur: “Ik ben ZO blij om mijn terugkeer naar de Britse restaurantindustrie waar ik zo dol op ben aan te kondigen met mijn nieuwe plek Jamie Oliver Catherine Street.

“Ik hoop dat Catherine Street een heerlijk gastvrije, vrolijke plek wordt om te dineren, met geweldige service en heerlijk eten als kern. Zeggen dat ik enthousiast ben, is een understatement! Ik hoop je later dit jaar te zien in Catherine Street. “

De opening komt vier jaar na de ineenstorting van de Britse restauranttak van de chef-kok en de sluiting van de Italiaanse keten Jamie’s, evenals de merken Barbecoa en Fifteen.

Leveranciers zijn onder meer Flourish Produce, Westcombe Dairy, Cobble Lane Cured en Hill Street Chocolate, evenals Wild Card Brewery, een bekroond bedrijf gevestigd in Walthamstow.

Oliver heeft Chris Shail, die acht jaar naast de omroep en auteur heeft gewerkt, benoemd tot chef-kok, terwijl Emma Jackson, voorheen van Soho Farmhouse en Petersham Nurseries, de patisserie gaat leiden.

In een eerdere persverklaring zei Oliver: “Het verlies van mijn Britse restaurants was zonder twijfel een van de moeilijkste tijden van mijn leven. Maar een positief onderdeel zijn van de restaurantindustrie ligt me nauw aan het hart.

“We hebben lessen geleerd toen we de internationale restaurants lieten groeien – er zijn er nu meer dan 70 over de hele wereld – dus ik ben erg opgewonden om dit restaurant in Londen te openen en met een uitzonderlijk team opnieuw het publiek te bedienen.”

Jamie Oliver Catherine Street, 6 Catherine Street, WC2B 5JY, jamieolivergroup.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *