September 30, 2023

Chef-kok met Michelin-rating deelt de toegang van Toby Carvery terwijl hij £ 35 Sunday Roasts lanceert

Een chef-kok met een Michelin-ster heeft aangekondigd dat hij zondagse braadstukken gaat serveren in zijn Digbeth-restaurant, omdat hij vindt dat er nergens beter is dan Toby Carvery. Kray Treadwell, baas bij 670 Grams, kondigde aan dat hij driegangenlunches op zondag zou aanbieden voor £ 35, met opties als foie gras-parfait en feather blade beef.

Kray zei dat hoewel braadstukken niet de gebruikelijke stijl van zijn restaurant zijn, hij ze vanaf zondag 20 augustus zal serveren. maar de lunch op zondag is onze favoriete maaltijd van de week om te eten, maar uiteindelijk gaan we naar de Toby Carvery.
“Sinds Pulperia gesloten is, eet ik nergens anders zo graag op zondag. Drie gangen £ 35, er zijn een paar supplementen, maar bloemkoolkaas hoort daar niet bij. Oh en ik beloof dat je niet om meer jus hoeft te vragen! “

Lees verder: Schitterend nieuw landelijk restaurant waar je eet in een kas omgeven door kruiden en bloemen

Pulperia was het restaurant in het centrum van de stad, gecreëerd door de met een Michelin-ster bekroonde Aktar Islam, die in september werd gesloten. Kray’s Sunday Roast van kip, rund- en varkensvlees met kaantjes wordt geserveerd met gebakken aardappelen, seizoensgroenten, gekonfijte wortelen, bloemkoolkaas, Yorkshire pudding en ‘heel veel jus’.

Onder de supplementen waarvoor u extra kunt betalen, zijn de beef tartare (£ 7) voorgerecht en een entrecote-optie voor £ 10. Desserts zijn onder meer een trifle met ‘Dure Sprinkles’, plakkerige toffeepudding en rijstpudding.

In mei kondigde Kray plannen aan om zijn Custard Factory-restaurant uit te breiden en het werk is inmiddels voltooid, waardoor er meer capaciteit beschikbaar is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *