September 27, 2023

Een restaurant dat de Duitse keuken herdefinieert in Ohio

Cincinnati, Ohio, staat bekend om veel dingen, maar het is de Duitse cultuur die het meest bepaalt zinzinnati. In Cincinnati wordt niet alleen het grootste Oktoberfest-feest van het land gehouden, maar de Duitse wortels van de stad zijn overal in de stad zichtbaar, van de architectuur van Over-the-Rhine tot de menu’s van eetgelegenheden zoals Mecklenburg Gardens en The Lübecker, evenals biergardens zoals Moerlein Lager House . Hierin tijdsgeest, Kantine is een hoogtepunt; dit restaurant herdefinieert wat de Duitse keuken is en betekent in Cincinnati, Ohio.

Heb je al bij Kantine gegeten? Wat een geweldige aanvulling op het robuuste aanbod van Duitse restaurants in de staat Buckeye.

OnlyInYourState kan een vergoeding verdienen via gelieerde links in dit artikel.

Adres: KANTINE Biergarten Eatery, 1220 Harrison Ave Suit 1a, Cincinnati, OH 45214, VS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *