September 30, 2023

Hong’s Kitchen introduceert een smaakvolle reis met ‘Taste Tibet’ foodfestival

Hong’s Kitchen introduceert een smaakvolle reis met ‘Taste Tibet’ foodfestival

12/08/2023

Noida, 11.08.2023: Hongs keuken, het Indo-Chinese QSR-merk van Jubilant FoodWorks Limited, is verheugd om zijn inaugurele samenwerking met beroemde chef-koks Doma Wang en Sachiko Seth aan te kondigen. Samen brengen ze een Tibet Food Festival, met een samengesteld nichemenu voor liefhebbers van Indo-Chinees eten.

De veranderende voorkeuren van de hedendaagse consument en hun groeiende liefde voor smakelijke keukens erkennend, resoneert deze unieke eetervaring bij velen. Het merk herkent de voorkeur van de consument voor keukens uit de heuvels van Noord- en Noordoost-India. Het doel van dit innovatieve festival is om gasten in Delhi en NCR een onderscheidende smaakvolle reis te bieden.

De ‘Proef Tibet’ festival viert de rijke smaken die gedijen in het hart van Tibet Liefhebbers van eten kunnen zich verheugen op het prikkelen van hun smaakpapillen met een voortreffelijke selectie Tibetaanse gerechten, zorgvuldig vervaardigd om de betoverende landschappen van de Himalaya op te roepen. Hoogtepunten zijn onder meer 12 speciaal gekozen gerechten, zoals Shaphalay, Shapta en Gyuma Poli, die een heerlijke eetervaring voor iedereen garanderen.

We zijn verheugd om te introduceren ‘Proef Tibet’ Food Festival voor onze gasten in Hong’s Kitchen-restaurants. Dit biedt hen de kans om de betoverende smaken van Tibet te ontdekken. Onze chef-koks hebben er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat elk gerecht echt de essentie van de Tibetaanse keuken vertegenwoordigt. Dit feest

belichaamt de rijke culinaire diversiteit die de Indo-Chinese keuken te bieden heeft, en we kijken ernaar uit om deze ervaring met onze klanten te delen.”

Avinash Kant Kumar, voorzitter van Jubilant FoodWorks Limited

Op het menu van het festival staan ​​zes vegetarische en zes niet-vegetarische gerechten. Deze gerechten worden bereid in aparte vegetarische en niet-vegetarische keukens en brengen smaken uit Tibet, zorgvuldig opnieuw bedacht voor het gehemelte van Delhi. De ‘Proef Tibet’ Festival begint op 12e van augustus en zal te zien zijn in 16 restaurants in Delhi, Gurugram en Noida.

Sluit je aan bij Hong’s Kitchen voor deze verrukkelijke culinaire reis, vakkundig gemaakt door onze speciale chef-koks.

Over Jubilant FoodWorks Limited^:

Jubilant FoodWorks Limited (NSE, BSE: JUBLFOOD) is het grootste foodservicebedrijf van India en maakt deel uit van de Jubilant Bhartia Group. Het bedrijf, opgericht in 1995, bezit de exclusieve masterfranchiserechten van Domino’s Pizza Inc. voor de ontwikkeling en exploitatie van het merk Domino’s Pizza in India, Sri Lanka, Bangladesh en Nepal. In India heeft het een sterk en uitgebreid netwerk van 1.838 Domino’s-winkels in 394 steden. In Sri Lanka en Bangladesh opereert het bedrijf via zijn volledige dochterondernemingen die momenteel respectievelijk 50 en 20 winkels hebben. Jubilant FoodWorks heeft ook de exclusieve rechten om Dunkin’-restaurants in India en Popeyes-restaurants in India, Bangladesh, Nepal en Bhutan te ontwikkelen en te exploiteren. Het bedrijf exploiteert momenteel 21 Dunkin’-restaurants in zes Indiase steden en 17 Popeyes-restaurants in vier steden.

In 2019 lanceerde Jubilant FoodWorks zijn eerste eigen restaurantmerk ‘Hong’s Kitchen’ in het Chinese keukensegment, dat nu 15 winkels heeft in drie steden.

—-

Opmerkingen

0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *