September 26, 2023

10+ No-Bake Dessertrecepten in drie stappen of minder

Verlang je naar een bevroren, fruitige traktatie? Hoe zit het met een taai, no-bake koekje? Zoek niet verder dan deze heerlijke desserts. U kunt deze eenvoudige, no-bake recepten in slechts drie stappen of minder maken. Probeer onze Banana Pudding Parfaits of Edible Chocolate Chip Cookie Dough Balls voor een hapje van iets lekkers en verfrissends.


Veganistische koekjes zonder bakken


Amandelboter en kokosolie smelten samen om deze koekjes op het fornuis te binden zonder eieren te gebruiken. Om de smaak naar een hoger niveau te tillen, kun je proberen je favoriete notenboter toe te voegen.Parfaits Bananenpudding


Andrea Mathijs

Deze individuele bananenpuddingen bevatten al die heerlijke traditionele bananenpudding-smaken in een gezonde kleine parfaitverpakking. Dit recept maakt deel uit van ons Juneteenth Family Cookout-menu.Pindakaaskoekjes zonder bak


We hebben niet-gebakken koekjes een gezonde make-over gegeven door de pindakaas op te krikken en te bezuinigen op toegevoegde suiker en boter. Het resultaat is een taai, pindakaasachtig, heerlijk koekje boordevol haver. Het is gemakkelijk om er een heleboel van te maken – er zijn slechts een paar eenvoudige ingrediënten nodig om deze taaie pindakaaskoekjes te maken en bakken is niet nodig.Aardbei-Chocolade Griekse Yoghurt Schors


Griekse yoghurt wordt bezaaid met verse aardbeien en chocoladeschilfers en vervolgens ingevroren, zodat je het in stukjes kunt breken, net als chocoladeschors (maar dan gezonder!). Deze kleurrijke snack is perfect voor zowel kinderen als volwassenen.Eetbare Chocolate Chip Cookie Dough Balls


Het meeste rauwe koekjesdeeg is niet veilig om te eten, maar dit recept voor veganistisch eetbaar koekjesdeeg is ontworpen om rauw te worden gegeten. Kikkererwten uit blik en notenboter vormen de basis van dit deeg, dus nog gezond ook! In dit recept rollen we het deeg in kleine hapklare balletjes, perfect om als tussendoortje te eten. Bewaar een voorraadje in je vriezer voor een gezonde traktatie.Citroen-Bosbessen Nice Cream


brie passano

Nice cream is voor iedereen, ongeacht dieetbeperkingen. Deze zuivel- en lactosevrije versie zonder toegevoegde suikers heeft slechts vijf ingrediënten nodig, inclusief koud water, en komt zo snel samen als de messen in je keukenmachine kunnen draaien. Het is helder met bosbessen en romig van bananen, waardoor het een eenvoudig en gemakkelijk dessert is met een flinke dosis voedingsvezels – hoeveel meer kun je vragen van een heerlijk bevroren zomerdessert?No-Bake Pindakaas Chocolade Koekjes


Romige natuurlijke pindakaas en chocolade werken samen in deze makkelijke en gezonde koekjes die je niet hoeft te bakken! Bereid een batch voor naschoolse snacks, desserts of wanneer je zoetekauw komt.No-Bake Cherry Cheesecake


Deze niet-gebakken kersencheesecake is een gemakkelijke traktatie in de zomer. Dit niet-gebakken cheesecake-recept heeft omega-3-rijke walnoten in de crackerkorst van Graham en gebruikt magere Griekse yoghurt en magere roomkaas in de vulling om verzadigd vet onder controle te houden. Als je een felrode topping wilt, gebruik dan zure kersen. Zoete kersen geven het een meer paarse tint. Gebruik glutenvrije Graham-crackers om glutenvrije, niet-gebakken kersencheesecake te maken.Mokka Yoghurt & Frambozen Parfaits


Jason Donnellly

Deze individuele yoghurtparfaits zijn gelaagd met chocoladekoekjes en frambozen voor een zoete traktatie. Een vleugje ahornsiroop brengt de pittige smaak van de Griekse yoghurt in evenwicht.No-Bake Berry Cheesecake-repen


Alsof niet-bakken niet verleidelijk genoeg is, bedenk dan dat de crackerkorst uit Graham voor deze cheesecake-repen met bessen pecannoten bevat. Ooh La La! In de vulling snijden magere Griekse yoghurt en magere roomkaas de calorieën en verzadigd vet.Veganistische dadelbrownies zonder bak


Deze volkoren repen, gezoet met dadels, leveren energie en eiwitten dankzij notenboter. Met slechts 5 ingrediënten die je waarschijnlijk al in je voorraadkast hebt liggen, maak je deze heerlijke, taaie brownies zonder toegevoegde suikers. Maak een batch klaar als gezond dessert of voor energierepen voor onderweg als gezond tussendoortje.Citrussalade Met Granaatappel & Munt


Bretagne Conerly

Deze citrussalade, gemaakt met pompelmoes, mandarijnen en navel- en bloedsinaasappelen, is even lekker als onderdeel van je brunchspread of als verfrissend suikerarm dessert. Een scheutje oranjebloesemwater geeft het een bedwelmende geur.Oranje Creamsicle Nice Cream


Jen Causey

Deze lichte en romige oranje creamsicle nice cream gebruikt kokosroom in plaats van melk of zware room om zijn zijdezachte textuur te verkrijgen. De subtiele kokossmaak combineert goed met de heldere zuurgraad van vers sinaasappelsap.Key Lime Phyllo Taartjes


Key limes groeien voornamelijk in Florida en zijn geelachtig groen van kleur in plaats van diepgroen zoals Perzische limoenen.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *