September 26, 2023

Nadiya Hussain lanceert verrukkelijke receptenkits en kruidenassortiment

De grote Britse Bake Off-winnaar Nadiya Hussain heeft een gloednieuw assortiment receptenkits en smaakmakers gelanceerd om thuiskoks te inspireren om een ​​aantal nieuwe favorieten voor tijdens de maaltijd te introduceren. Hussain, de favoriete thuiskok van het land, wil het Britse publiek helpen een reeks eenvoudige, heerlijke en gemakkelijke gerechten toe te voegen aan hun thuiskookrepertoire en heeft nu een reeks van negen producten uitgebracht, waaronder receptenkits, mixen en smaakmakers.

Het assortiment, speciaal ontwikkeld door de tv-chef in samenwerking met de smaakexperts van Schwartz, zal dinertafels in het hele land nieuw leven inblazen.
En Rachel Pitman, Partnerships & Innovation Lead bij McCormick, zei: “Onze samenwerking met Nadiya heeft ons in staat gesteld om niet alleen een heerlijk assortiment op de markt te brengen, maar ook thuiskoks de zekerheid te geven iets vaker te koken.

Voormalig Great British Bake Off-winnaar Nadiya Hussain(Afbeelding: PA Foto/Chris Terry)

“Deze lancering is nog maar het begin van een opwindende spil voor Schwartz. Samen zullen we door onze samenwerking met Nadiya uitzonderlijke ervaringen creëren voor onze consumenten om plezier en vertrouwen te vinden in hun keukens door de vertrouwde smaak van Schwartz.”

Het assortiment omvat receptmixen voor veelzijdig eenmalig gebruik en perfect geportioneerde smaakmakers en stappen – Kicking Chicken Kebabs Recept Mix, Punchy Chicken and Rice Recept Mix en Smoky Meatball Stew Recept – naast smaakmakers voor hoofdmaaltijden en bijgerechten zoals Paprika, Knoflook & Peterselie All Purpose Kruiden, Mango, Limoen & Koriander All Purpose Kruiden en Paprika, Oregano & Knoflook All Purpose Kruiden.

Met de nieuwe Nadiya x Schwartz receptenkits & smaakmakers hoeft koken niet ingewikkeld te zijn.

Elk zit boordevol smaak om thuiskoks te helpen een wereld van heerlijke nieuwe recepten te creëren, waardoor ze het vertrouwen krijgen om week in, week uit van dezelfde maaltijden af ​​te zien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *