September 30, 2023

Beste “The Bear” Boursin-omelet met aardappelchips Recept

Als je denkt aan lekker, hypercheffy dineren, denk je dan aan een omelet met Boursin en chips? Als je een van de velen bent die de virale show heeft gezien De beer, het zou zomaar kunnen. Team Delish vroeg me om een ​​van de meest spraakmakende scènes op food-tv opnieuw te creëren: de ‘omelet’-scène. Als je deze omelet – compleet met Boursin en zure room en uienchips – thuis wilt maken, zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden.

Bekijk de scène aandachtig en je zult merken dat ondanks de semi-belachelijke techniek (met name het ei dat over een zeef klautert), de omelet van chef Sydney technisch onvolmaakt is, voor zover het een klassieke Franse omelet betreft. Maar dat is waar het bij lekker eten om draait: de zoektocht naar perfectie is slechts een zoektocht en perfectie wordt nooit gerealiseerd. Haar truc om de fouten te verdoezelen: bedek de afgewerkte omelet met geplette aardappelchips (we raden ten zeerste aan om deze logica voor bijna alles te volgen).

Mijn beste tips voor het maken van deze omelet? Denk hier niet eens aan in een pan met anti-aanbaklaag. Voor de TikTok-video die ik van dit recept heb gefilmd, kon ik geen pan met anti-aanbaklaag vinden; Ik heb enorm geworsteld. Ten tweede: gebruik af en toe de off-heat-methode. Als je denkt dat het te snel kookt, haal dan gewoon de pan van het vuur en laat hem rusten.

Dit recept gemaakt? Laat ons weten hoe het ging in de reacties hieronder!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *