September 26, 2023

Meld u aan voor onze Bake On Bake Off-nieuwsbrief voor heerlijke recepten rechtstreeks in uw inbox

Als je zin hebt om jezelf te verwennen met adembenemende recepten die een handdruk van Paul Hollywood waard zijn, meld je dan aan voor onze Bake On Bake Off-nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste recepten uit onze keuken met de Bake On Bake Off nieuwsbrief

We zijn absoluut dol op het maken van een paar snelle en gemakkelijke recepten en het lijkt erop dat veel van onze lezers dat ook doen! Daarom is onze Bake On Bake Off-nieuwsbrief gewijd aan alles wat met bakken te maken heeft.

In de afgelopen twee jaar hebben we al honderden zoete en hartige recepten verzonden, geïnspireerd door The Great British Bake Off, en hebben we ons verwonderd over de foto’s van enkele echt adembenemende baksels die door jullie, onze lezers, zijn gemaakt.
We hebben achter de schermen hard gewerkt om Bake On Bake Off nog groter en beter te maken dan ooit tevoren en we hebben veel nieuwe en exclusieve creaties op komst waarvan we weten dat je ze geweldig zult vinden, en dat kunnen we niet wachten om met u te delen.

Editor van de nieuwsbrief Laura Nightingale heeft uitgelegd waarom haar heerlijke nieuwsbrief een handdruk van Paul Hollywood waard is. Ze zei: “Als je van bakken houdt, is Bake On Bake Off iets voor jou. Het wordt twee keer per week rechtstreeks naar je inbox gestuurd en zit boordevol recepten, video’s, tips en alle roddels van The Great British Bake Off.

“Als iemand wiens favoriete hobby het is om ‘s middags thee te gaan drinken en de hele dag naar kookprogramma’s te kijken, ga dan met me mee op een culinair avontuur door te zien hoe ik een puinhoop maak in mijn keuken, terwijl ik geliefde klassiekers, seizoensgerechten en virale hacks deel. “

Voor het equivalent van twee zakken meel krijg je de allernieuwste recepten uit onze keuken en de kans om deel uit te maken van een groeiende gemeenschap van mensen die gepassioneerd zijn door bakken en nieuwe dingen ontdekken. Bovendien help je tegelijkertijd kwaliteitsjournalistiek te ondersteunen.

De Bake On Bake Off nieuwsbrief staat vol met heerlijk eenvoudige ideeën die iedereen kan proberen, twee keer per week rechtstreeks in je inbox afgeleverd. Perfect om te maken op een regenachtige dag, om snel op te warmen voor onverwachte gasten of om de kinderen bezig te houden, deze recepten hebben basisingrediënten nodig die je waarschijnlijk al in je keukenkast hebt liggen.

Je hebt ook geen luxe uitrusting nodig, want sommige baksels kunnen in minder dan een minuut in de magnetron worden bereid. Veel van de recepten zijn gezond, veganistisch en glutenvrij en bieden voor elk wat wils.

Klik om je te abonneren HIER of vul hieronder uw gegevens in.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *