September 30, 2023

Eetstoornisgroep bezorgd over gezond eetbeleid ziekenhuis – NTV

Een 14-jarige jongen die ervan wordt verdacht eerder deze maand een 65-jarige vrouw in Mount Pearl te hebben vermoord, is op borgtocht vrijgelaten.

De hoorzitting zou vanochtend beginnen in de provinciale rechtbank in St. John’s. Zijn nieuwe advocaat, Robert Hoskins, van het bedrijf van Bob Buckingham, die telefonisch met de tiener verscheen, vertelde rechter James Walsh echter dat ze nog steeds wachten op onthulling van de Kroon. Hij zei dat ze nog bezig zijn met het uitwerken van een borgtochtplan en dat de tiener in hechtenis zal blijven.

Hij en officier van justitie Deidre Badcock kwamen overeen om de zaak uit te stellen tot 12 september. Van de tiener wordt niet verwacht dat hij persoonlijk aanwezig zal zijn bij de volgende rechtszaak. In plaats daarvan, zei de rechter, zal hij per telefoon of teleconferentie verschijnen.

De jongen wordt beschuldigd van moord met voorbedachten rade.

De politie werd op 3 augustus rond 16.00 uur naar Smallwood Drive 30 in Mount Pearl geroepen voor een melding van een plotseling overlijden. Na overleg met het Bureau van de Chief Medical Examiner werd vastgesteld dat de dood van de vrouw moord was.

De tiener werd kort daarna gearresteerd in een ander huis in Mount Pearl. De politie maakt op dit moment niet bekend of de jongen familie was van de vrouw, alleen om te zeggen dat ze elkaar kenden.

Onderzoekers zijn ook op zoek naar een blauwe plastic recyclingzak, die volgens hen in verband kan worden gebracht met de zaak. Ze hebben niet gezegd wat er in de tas zou kunnen zitten, maar ze vragen iedereen in de buurt om hun eigendommen te controleren op de tas of iets verdachts. Ook houden agenten de lippen stijf op elkaar of er een wapen is gebruikt.

Iedereen met informatie over het incident wordt verzocht contact op te nemen met de RNC of Crimestoppers.,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *