September 27, 2023

Razzoo’s Cajun Cafe opent unieke locatie in Old Town Burleson

In deze verzameling eetnieuws rond Fort Worth zijn er veelbelovende openingen en trieste sluitingen. Nieuwe eigenaren, nieuwe menu’s, nieuwe desserts. IJs, cake en bevroren yoghurt. En nieuw ambachtelijk bier.

Dit is wat er gebeurt in restaurantnieuws in Fort Worth:

West Side Cafe, het huisgemaakte restaurant aan Camp Bowie Boulevard, heeft een nieuwe eigenaar: Joel Hancock, al meer dan 20 jaar algemeen directeur van het café, is nu eigenaar, samen met zijn zoon Brian Hancock, in samenwerking met Westland Restaurant Group. Tracey Sanford, de oude vorige eigenaar van West Side Cafe, is in 2021 overleden. Het café staat bekend om zijn ontbijten en klassiekers als gebakken meerval, gebakken okra, pompoenschotel, maisbrood en karnemelktaart.

Eazy Monkey, het nieuwe concept van chef-kok Andrew Dilda, ging op 11 augustus open, maar alleen voor bezorging. Het restaurant heeft “Aziatisch geïnspireerde smaken met Texas-roots”. Gerechten zijn onder meer Crab Rangoon-nacho’s, Bao-broodjes met gerookte borst, Cheeseburger-gefrituurde rijst, Dan Dan Sloppy Joes, Beef Cheek Hash en Orange Chicken & Bubble-wafels. Ze wachten nog steeds op vergunningen, dus de eetzaal zal pas in september open zijn.

Dusty Biscuits Beignets is weer van de partij. Eigenaar Trey Smith postte op 8 augustus dat het restaurant in grote financiële moeilijkheden verkeerde en op het punt stond te sluiten. Veel klanten kwamen naar buiten en kochten beignets. Maar Smith zegt dat tenzij hij een kapitaalinjectie krijgt, de dagen van het restaurant geteld zijn.

Manny’s Uptown Tex-Mex Restaurante sloot zijn locatie in Southlake aan Nolen Dr. 151 in de eerste week van augustus, na zes jaar. Ze boden geen verklaring voor de sluiting. Manny’s werd in 2005 opgericht door Manny Rios in Uptown Dallas. Er zijn momenteel vier locaties: twee in Dallas, in Lakewood en op Coit, plus Sachse en Heath.

Anderson Distillery & Grill sloot zijn locatie in Roanoke op zondag 13 augustus en verhuist naar Denton, naar de oude Red’s Yard/Backyard-ruimte op 410 N. Bell Ave.

Lucille’s A Stateside Bistro op 4700 Camp Bowie Blvd. heeft een nieuw menu met enkele gerechten uit het verleden, waaronder kreeftbroodje, broodje kipsalade, krabkoekjes en gefrituurde groene tomaten, plus enkele nieuwe items.

Cruz Blanca Brewery wordt deze maand gelanceerd in Noord-Texas in samenwerking met Tenth & Blake, een divisie van Molson Coors, om de kloof tussen ambachtelijk bier en de bloeiende Mexicaanse importcategorie te overbruggen. Het bier wordt gebrouwen bij Revolver Brewing in Granbury. Cruz Blanca wordt gelanceerd met drie bieren – Mexico Calling Lager Especial, Palm Shade Tropical Hazy IPA en Chelada Lime + Sea Salt Tropical Lager – beschikbaar op tap in augustus 2023, met verkoop later dit jaar. Cruz Blanca, opgericht in 1869 en opnieuw uitgevonden in Chicago in 2016, is een van de eerste brouwerijen in de VS die zich toelegt op het brouwen van ambachtelijke cerveza’s.

Weinberger’s Deli, de broodjeszaak van Grapevine die bekend staat om zijn authentieke subsandwiches, breidt zijn vegetarische selectie uit. Ze brachten een op planten gebaseerde kip binnen die een zeer overtuigende vervalsing is, en gebruiken deze in nieuwe aanbiedingen zoals de Buffalo Chicken sandwich met gesmolten provolone, geraspte sla, komkommer, tomaat, op een met knoflook geroosterd stokbrood. “Als je de hitte wilt verminderen, vraag dan om een ​​kant van Ranch-dressing”, raden ze aan.

Melting Pot heeft op donderdag een met romantiek doordrenkt viergangenmenu vanaf $ 56, met kaasfondue, salade en voorgerecht zoals filet mignon, Atlantische zalm, hartige teriyaki-biefstuk en een sprankelend chocoladefondue-einde. Tafels zijn gedekt met rozenblaadjes en kaarsen. Op 4900 Belt Line Rd. in Dallas-Addison, en Arlington 4000 Five Points Dr. in Arlington.

The Toasted Yolk Cafe heeft voor een beperkte tijd nieuwe menu-items beschikbaar: Fried Banana Peppers; Aardbei Pico Pollo-pannenkoeken met een malse kip gewikkeld in een pannenkoek besprenkeld met Siracha Aioli en gegarneerd met aardbei pico de gallo; Chicken & Waffles met chicken tenders en Belgische wafels op smaak gebracht met cheddarkaas en in blokjes gesneden jalapeños; Aardbei Casa-Hito met tequila, aardbeienpuree en champagne; The Toasted Yolk Shot met Jameson Whisky, butterscotch-schnapps en ahornsiroop, met wat fruitsap en gekonfijt spek; De Cold Brew Shot met koffie, wodka en slagroom; The Beach-Side Shot met rum, ananassap en kokoscrème.

Tiff’s Treats heeft zijn samenwerking met Sprinkles Cupcakes voortgezet met twee nieuwe smaken Sprinkles cupcakes, verkrijgbaar tot en met 1 oktober: Sprinkles Cookie Cupcake, een gele cupcake met chocoladeschilfers en een koekjeskorst, gegarneerd met bruine suikerglazuur; en Sprinkles Dark Chocolate, een cupcake van Belgische pure chocolade met daarop bitterzoete chocoladeglazuur en chocoladepaillettes.

Chuck E. Cheese serveert nu plakjes cake van de beroemde chef-kok “Cake Boss” Buddy V op de 16 Chuck E. Cheese-locaties in het DFW-metrogebied, in drie smaken: Confetti, Vanilla Rainbow en Chocolate Fudge, afzonderlijk of als een aanvulling op een feestarrangement.

Van Leeuwen-ijs werkt samen met Uber One aan een limited edition-smaak genaamd Uber One BBQ Gold Cornbread Crumble, met maïsijs ​​met stukjes honing-maïsbrood en een BBQ-swirl. Uber One Exclusives zijn beperkt tot leden. Pinten zijn $ 10,50 en exclusief verkrijgbaar bij Uber Eats en bij Van Leeuwen-winkels met een lidmaatschapsflits.

Bar Louie heeft een nieuwe Martini van de Maand: Envy Martini met Grey Goose L’Orange, Grey Goose Le Citron, meloenlikeur, ananas, simpele siroop, Sprite en een sinaasappeltwist. Bar Louie heeft meer dan 65 locaties in het hele land, waaronder vier in het DFW-gebied. Ze doneren $ 1 aan No Kid Hungry voor elke verkoop.

Yogurtland heeft een nieuwe limited-edition Cinnamon Churro Cereal-bevroren yoghurt, die ze een op het ontbijt geïnspireerde traktatie noemen, hoewel churros geen toetje zijn? Het is gemaakt met “echte kaneel”, geen van die nep-kaneelspullen, en verkrijgbaar in de herfst.

Cinemark Holdings, Inc. werkt samen met DoorDash, Grubhub en Uber Eats om filmsnacks te leveren aan klanten in heel Texas, met plannen om nationaal uit te breiden. Beschikbare items zijn onder meer popcorn, snoep, ijs, nacho’s, hotdogs, ijskoude frisdrank en ICEE’s. Een woordvoerder zegt dat hier vraag naar is bij de consument; ga figuur. Het is verkrijgbaar bij Cinemark West Plano, Cinemark Dallas XD en IMAX op 11819 Webb Chapel Rd, Cinemark Allen, Cinemark Legacy en XD in Plano, Cinemark Frisco Square, CUT! door Cinemark Frisco, Cinemark Roanoke, Cinemark Grand Prairie, Cedar Hill, Mansfield, Rockwall, Denton, Lewisville, North McKinney, Tinseltown Grapevine, Alliance Town Center, North East Mall en Ridgmar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *