September 30, 2023

Stof tot nadenken: wanhopig op zoek naar gewichtsverlies

 • Concentreer u op uw waarom. Als mensen iets veranderen, richten ze zich vaak op wat ze er niet leuk aan vinden. Het geheim is echter om je te concentreren op de reden waarom je die verandering wilt aanbrengen. Wat zijn de voordelen van deze wijziging?
 • Het is geen mislukking; het zijn gegevens. Mensen geven vaak een voornemen of verandering op als ze terugkeren naar hun oude gewoonten. Je kunt leren van wat niet werkte om het te laten werken.
 • Neem – en vier – zelfs kleine stappen. Vier elke stap in de goede richting.
 • Plan het in. Natuurlijk klinkt het geweldig om een ​​doel te hebben om te bereiken, maar hoe kun je dat eigenlijk doen? De sleutel is om bruikbare stappen te bedenken en deze vervolgens te plannen.
 • Zorg voor een verantwoordingspartner. Kies iemand aan wie je verantwoording moet afleggen, of het nu je partner, een vriend of een coach is. Natuurlijk wil je misschien de verandering doorvoeren, maar als we verantwoording verschuldigd zijn aan iemand anders, is de kans groter dat we ons aan dat nieuwe gedrag houden.
 • Deze maand heb ik een aantal “Fabulous Freebies” die je zullen helpen bij het maken van levenslange, levensverlengende veranderingen. Deze week starten we onze ’21-daagse Lifestyle Shift with Mama G’, waar je drie wekelijkse e-mails ontvangt met links naar opgenomen video’s met kook- en lifestyletips.

  Doe dan vanaf 24 augustus mee aan de YMCA’s “Embrace Healthy Eating Patterns”, een vijfdelige seminarreeks. Ga naar mamagslifestyle.com om je te registreren.

  Gina Cousineau, ook bekend als Mama G, is uw lokale voedingsdeskundige, chef-kok en fitnessprofessional, met haar BS in voeding en MS in functionele en integratieve voeding. Ze gebruikt een voedsel-als-medicijnbenadering voor gewichtsverlies tot gezondheidswinst en alles daartussenin. Volg haar op sociale media @mamagslifestyle, en kijk op haar website mamagslifestyle.com voor meer informatie over haar programma’s en freebies die het hele jaar door worden aangeboden.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *