September 30, 2023

Trolleyverdelers ter ondersteuning van een uitgebalanceerd dieet

De gezondheidsdochter van de Woolworths Group, HealthyLife, heeft een nieuwe tool voor het boodschappen doen gelanceerd die bedoeld is om het harde werk van het winkelen voor Australische gezinnen te verlichten.

De HealthyLife Trolley Divider, die nu te koop is, biedt “gemakkelijke begeleiding” voor de aanbevolen verhoudingen voor een uitgebalanceerd dieet, waarbij de trolley van de consument wordt gescheiden in de belangrijkste voedselgroepen in overeenstemming met de Australische voedingsrichtlijnen.

De nieuwe tool volgt de recente analyse in het ‘Living Healthy Report’, dat meer dan 900 miljoen geaggregeerde boodschappentransacties bij Woolworths omvatte. Het onthulde dat Australiërs niet genoeg eten van de vijf belangrijkste voedselgroepen. In het bijzonder wezen de gegevens op een “onthutsende daling” van de inname van groenten jaar op jaar, waarbij Australiërs nu slechts 2,6 van de aanbevolen vijf porties groenten per dag kopen.

Nu Food Tracker, mogelijk gemaakt door HealthyLife, ook beschikbaar is via Everyday Rewards, zegt HealthyLife dat “boodschappen doen nog nooit zo eenvoudig is geweest”. Met de Food Tracker kunnen Australiërs nu ook hun consumptie van toegevoegde suikers, zout en verzadigd vet bijhouden met de nieuwe Nutrient Tracker.

Simone Austin, geaccrediteerd praktiserend diëtist en Chief Health Officer bij HealthyLife, zegt dat het voor Australiërs belangrijker dan ooit is om het meeste uit hun kruidenierswinkel te halen.

“Bij HealthyLife is het ons doel om alle Australiërs te helpen een gezond leven te leiden en we doen dit door op feiten gebaseerd advies en innovatieve tools te geven, zoals onze Food Tracker-tool, die door meer dan 260.000 Australiërs wordt gebruikt”, zegt ze.

“We weten dat boodschappen doen soms overweldigend kan zijn, met zoveel opties om uit te kiezen, kan het een uitdaging zijn om een ​​qua voedingswaarde uitgebalanceerde mand te bereiken. Om het winkelend publiek te helpen de aanbevolen balans te vinden tussen basisvoeding en andere voedingsmiddelen, hebben we een op maat gemaakte Trolley Divider gemaakt met vijf gelabelde compartimenten voor elk van de kernvoedingsgroepen en een kleinere verdeler voor af en toe voedingsmiddelen.

“We hopen dat klanten door zowel de trolleyverdeler als de Food Tracker te gebruiken, de voedselgroepen die ze kopen kunnen beoordelen en, indien nodig, meer voedsel zoals fruit, groenten en granen kunnen toevoegen om voldoende gezonde maaltijden en snacks voor hun klanten te bieden. huishouden.”

De HealthyLife Trolley Dividers zijn exclusief verkrijgbaar op de HealthyLife-website voor $ 35.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *