September 27, 2023

Bolton Food and Drink Festival 2023: handelaren, beroemde chef-koks, livemuziek en al het andere dat u moet weten

Meer dan 150 handelaren zullen deelnemen aan de 18e verjaardag van het Bolton Food and Drink Festival – wijd en zijd bekend onder foodie-fans.

Het festival van dit jaar biedt alles, van Indiaas straatvoedsel tot vers gemaakte taarten, met Spaanse paella, Turkse shoarma en Griekse souvlaki voor de goede orde.
Lokale, nationale en internationale handelaren, waaronder Little China Noodle Bar, Halloumination, The Great British Cheese Co, Thai 2 Go, The Dutch Fishmen, Wagamama en The Bolton Gin Company zullen tijdens het feestdagweekend in augustus hun intrek nemen in het stadscentrum van Bolton.

Probeer mijN Premium GRATIS door hier te klikken voor geen advertenties, leuke puzzels en briljante nieuwe functies

Verder zijn er Portugese lekkernijen van Portu St Food, flapjacks van de Wilde Bakery, Polish BBQ van Dobra Kitchen, HMPasties, pulled pork van Roly Poly en scones, jam en clotted cream van Signature Scones. Natuurlijk zal Carrs Pasties ook aanwezig zijn om Bolton te vertegenwoordigen en hun limited edition Wallace en Gromit bake te verkopen.

Cllr Nadeem Ayub, uitvoerend kabinetslid van de Bolton Council voor Cultuur, zei: “We hebben een ongelooflijk aantal aanmeldingen ontvangen van lokale, regionale en nationale handelaars om deel uit te maken van het festival. Sommige keren jaar na jaar terug en sommige zijn gloednieuw voor het evenement.

“Ik ben blij dat we veel bedrijven kunnen ondersteunen en kansen kunnen geven, en het is fantastisch om te zien dat er een variëteit is, er is echt iets voor iedereen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *