September 26, 2023

Waar kun je ‘Blue Beetle’ kijken

Nou, mensen, we introduceren officieel een nieuwe superheld in de wereld. Na het succes van Zwarte Adam in oktober 2022 is het DC Extended Universe (DCEU) terug met een gloednieuw deel. En zoals de meeste eerdere films in de franchise, de nieuwste film Blauwe kever is hier en klaar om zijn eigen unieke verhaal te vertellen.

De langverwachte film volgt Jaime Reyes (Cobra Kai ster Xolo Mariduena), een afgestudeerde die merkt dat hij terug naar huis verhuist naar zijn jeugdstad Palmera City. Daar wordt hij onbewust een gastlichaam voor de Scarab, een oude alien die over speciale biotechnologie beschikt en hem een ​​exoskeletpantser vol buitengewone krachten geeft. Met deze onvoorziene verandering en de steun van familieleden zoals zijn oom Rudy (George Lopez)verandert het leven van Jaime drastisch als hij zijn lot onder ogen ziet om te worden wat mensen zullen kennen als de Blue Beetle.

Gefascineerd? We weten dat je dat bent, en waarschijnlijk wil je weten hoe je moet kijken en streamen Blauwe kever zonder ooit het huis uit te gaan. Nou, we hebben wat gegraven en we hebben een antwoord dat je misschien wel tevreden stelt. Blijf lezen om te zien waar je kunt kijken en streamen Blauwe kever online.

Waar te kijken en te streamen Blauwe kever:

Momenteel de enige plek waar mensen kunnen kijken Blauwe kever is door naar een lokale bioscoop te gaan. Maar gelukkig duurt het niet lang voordat de film zijn weg vindt naar een zeer populaire streaming-site.

‘maximaal’

'maximaal'

Blauwe kever is de nieuwste film die wordt gedistribueerd door Warner Bros. Pictures. Fans van de DCEU-franchise weten misschien dat de meeste films al op de streamingsite Max staan, inclusief Zwarte Adam. Bovendien is Warner Bros. ook eigenaar van Max, wat betekent dat de meeste van hun films uiteindelijk op de website zullen verschijnen. Zou moeten Blauwe kever volg beide patronen, dan is het waarschijnlijk dat het zal leven op Max ergens in de toekomst.

Wat betreft wanneer fans een Blauwe kever releasedatum, dat is nader te bepalen. De meeste films die door Warner Bros. zijn gemaakt, gaan naar Max ongeveer twee maanden nadat ze de kassa hebben bereikt, zoals het geval was tussen Zwarte Adam‘s première in oktober 2022 tot de releasedatum voor streaming in december. Hoewel er nog niets in steen gebeiteld is, kan dit wijzen op een kans dat Blauwe kever zal ergens medio oktober 2023 op Max verschijnen.

Wanneer de tijd komt dat kijkers gaan kijken Blauwe kever op Max is het het beste dat ze eerst een account aanmaken. De streamer biedt een aantal abonnementen waaruit mensen kunnen kiezen, waarvan de laagste begint bij $ 9,99 per maand of $ 99,99 per jaar. Zodra je een profiel hebt ingesteld, ga je naar de titelpagina van de film op de website van Max of de Max-app.

Hoofdfoto van Adrianna Freedman

Redactie assistent

Als de entertainment- en nieuwsredactie-assistent voor Goede huishouding, schrijft Adrianna (zij/haar) over alles wat met tv, films, muziek en popcultuur te maken heeft. Ze studeerde af aan Yeshiva University met een BA in journalistiek en een minor in bedrijfsmanagement. Ze behandelt shows als De groentje, 9-1-1 En Grey’s anatomiemaar als ze niet naar de nieuwste serie op Netflix kijkt, doet ze aan vechtsporten of drinkt ze veel te veel koffie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *