September 26, 2023

15+ gezonde, gemakkelijke augurkrecepten die geen komkommers zijn

Hoewel “augurken” gewoonlijk verwijzen naar komkommers, kun je in principe alles inmaken wat je maar wilt. Hier vind je ander gebeitst voedsel, zoals bieten, eieren, knoflook en rode ui, waarvan je kunt genieten als tussendoortje of als smakelijke, zure smaakmaker voor veel verschillende gerechten. Recepten zoals onze Jardiniere en Pickled Asperges voegen een smaakvolle, zoute en pittige bite toe aan je dag.


Tuinieren


Eva Kolenko

Groeit uw tuin? Snelle augurken maken is een lagedrukmanier om je bounty op te gebruiken. Mix en match de groenten naar eigen inzicht; probeer gewoon een verscheidenheid aan texturen en kleuren te behouden.Ingemaakte Knoflookteentjes


Diana Chistruga

Ingemaakte knoflook? Zeker weten! Dit eenvoudige recept voor gepekelde knoflookteentjes wordt gemaakt door hele gepelde knoflookteentjes toe te voegen aan een smaakvolle pekel. Gebruik bijna elk type heldere azijn: witte, rode of ciderazijn.Snelle Ingemaakte Bieten


Voor deze makkelijk ingemaakte bieten hoef je ze alleen maar ongeveer 30 minuten in het inmaakmengsel te laten marineren om een ​​geweldige smaak te krijgen. Langer marineren komt de smaak alleen maar ten goede. Probeer ze in plaats van komkommer-augurken als smaakmaker of als groente bijgerecht voor geroosterde kip of rundvlees.Snel en gemakkelijk ingelegde kool


Fotografie / Greg DuPree, Styling / Ruth BlackBurn / Julia Bayless

Deze zoet-zoute zuurkool is geweldig om bij de hand te hebben als topping voor broodjes, hotdogs of snotapen.Hoe maak je de beste ingemaakte rode uien


Fred Hardy

Deze ingelegde rode uien krijgen een mooie roze tint. De reepjes hebben precies de juiste hoeveelheid zoete, pittige en zoute smaken voor gebruik in salades, sandwiches en meer. De uien zijn dun genoeg om de smaken op te nemen en toch knapperig te blijven.Zoete Ingemaakte Paprika’s


Het gebruik van zoete pekel in plaats van zuur tempert de hitte van hete pepers in deze zoete gepekelde pepers.Pittige Ingemaakte Wortelen


Dit recept met ingemaakte wortelen krijgt zijn warmte van jalapeños en is een geweldige topping voor taco’s, tostadas en quesadilla’s. Deze pittige wortels zijn ook heerlijk in een kom soep of gemengd met lentegroenten, fetakaas en gewoon een scheutje olijfolie.Ingemaakte Asperges


In dit unieke aspergerecept verwisselen we de komkommers die doorgaans worden gebruikt voor het beitsen en kiezen we in plaats daarvan voor aspergesperen, die mals knapperig blijven, zelfs nadat we de zoetzure beitsvloeistof hebben opgenomen. Serveer deze ingelegde asperges als onderdeel van een aperitiefspread, hak ze fijn om als saladetopper te gebruiken of kauw erop als een pittige, verfrissende snack.Ingemaakte Rapen


Ingemaakte rapen zijn een populaire meze uit het Midden-Oosten. Door aan elke pot een schijfje biet toe te voegen, worden de rapen roze; je kunt deze stap overslaan als je wilt.Ingemaakte Radijsjes


Preethi Venkatram

Gebruik deze heldere en pittige ingelegde radijzen als topping voor salade, taco’s of sandwiches. Ze zijn ook een geweldige smaakmaker of toevoeging aan kaas- of charcuterieplanken.Gember Ingemaakte Wortelen


Deze beitsvloeistof geeft wortelen een heldere smaak – probeer het ook eens met sperziebonen of paprika’s. Serveer deze ingemaakte wortelen naast Koji-Brined Pork Shoulder voor een helder, zuur bijgerecht.Gepekelde eieren


Deze pittige hardgekookte eieren zijn een fluitje van een cent om te maken. In tweeën gesneden, is het fuchsia “wit” rond de felgele dooier oogverblindend. Wikkel wat plakjes ei en uien in een flatbread voor een geïmproviseerde snack.Ingemaakte mini-paprika’s


Ted en Chelsea Cavanaugh

Verander mini-paprika’s in gemakkelijke augurken door je eigen pekel te maken, een eenvoudige combinatie van water, azijn, zout en suiker. Laat de paprika’s een nacht staan, zodat ze de tijd hebben om het beitsvocht goed op te nemen.Ingelegde okra


Fotograaf / Jennifer Causey, Food Stylist / Karen Rankin, Prop Stylist / Christine Keely

Deze ingelegde okra is knapperig, met slechts een vleugje warmte van Fresno-chilipepers. De malse, knapperige okra-peulen hebben een mooie balans tussen zoet en zuur dankzij ciderazijn en slechts een vleugje suiker. Houd een pot bij de hand voor snacks, geniet ervan als bijgerecht of snijd ze in plakjes om een ​​salade te bedekken.Dilly Ingemaakte Erwten


Een beitsende pekel geeft deze verse erwten een verkwikkende rimpel. Serveer in plaats van augurken op een broodje of als aanvulling op een kaasplankje.Zoete Ingemaakte Sperziebonen


We houden van dilly bonen, maar het gebruik van een zoete pekel en gedroogde chilipepers geeft ingelegde sperziebonen een unieke twist.Do Chua (Vietnamese Wortel Daikon Augurk)


Fotograaf: Greg Dupree, Food Stylist: Ana Kelley, Prop Stylist: Christina Brockman

Do chua zijn knapperige, kleurrijke Vietnamese wortel- en daikon-augurken die vaak worden geserveerd met banh mi. We voegen steranijs toe voor een smaakvolle twist, maar je kunt het overslaan als je geen fan bent van de smaak. Deze augurken kunnen weken in de koelkast worden bewaard, dus maak een batch om bij de hand te houden als je een zure bite nodig hebt.Snelle Ingemaakte Courgettelinten


Levendig smakende, snel gepekelde courgette is een leuke aanvulling op elke zomerse lunch of diner. De courgette in lange reepjes snijden zorgt voor een mooie presentatie.Snelle Ingemaakte Rapen


Fleur je kaasplankje of rauwkostschotel op met deze knapperige, pittige gepekelde rapen of probeer ze op een broodje in plaats van komkommeraugurken.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *