September 30, 2023

Fans van Slimming World prijzen het pizzarecept van vijf minuten

Fans van Slimming World hebben een pizzarecept van vijf minuten geprezen.

Gezond eten Instagrammer Cakeontherun deelde de instructies voor het maken van haar minipizza’s die je doen denken aan een geruststellende afhaalmaaltijd thuis, meldt SurreyLive. Het recept bevat minder vet en calorieën dan je typische afhaalpizza.




De snacks kunnen naar wens worden aangepast en zelfs veganistisch worden gemaakt als je een plantaardig dieet volgt. Bovendien zijn ze sneller te maken dan te wachten tot uw levering arriveert.

LEES VERDER: Nieuwe Mango-winkel geopend op 45 minuten van Liverpool

Cakeontherun’s eenvoudig recept vereist alleen yoghurt en bloem voor de basis, en tomaat en magere kaas voor de topping. Omdat het twee minipizza’s maakt, en ze stelt voor om het naast een frisse salade te serveren om je op het goede spoor te houden.

Ze zei dat kaas een lange weg kan gaan als je kiest voor sterke cheddar in plaats van een mildere variant, en ze raadt aan om het ook te strooien in plaats van grote stukken te gebruiken. Fans van Slimming World waren er ook snel bij om het recept te prijzen.

Een persoon zei: “Hou ervan.” Een ander zei: “Zo lekker.” Een derde zei ook: “Ziet er ONGELOOFLIJK uit. We weten wat er vandaag op ons lunchmenu staat.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *