September 27, 2023

Gratis 7 dagen gezond maaltijdplan (21-27 augustus)

Dit bericht kan gelieerde links bevatten. Lees mijn openbaarmakingsbeleid.

Een gratis 7-daags, flexibel maaltijdplan voor gewichtsverlies inclusief ideeën voor ontbijt, lunch en diner en een boodschappenlijstje. Alle recepten bevatten macro’s en Weight Watchers-punten.

Gratis 7 dagen gezond maaltijdplan (21-27 augustus)

Zoals sommigen van jullie waarschijnlijk wel weten, is een van mijn favoriete nazomergroenten……aubergine!! Mijn Gegrilde Veggie Torens met Mozzarella, Gevulde Aubergine Parmezaanse kaas, Lichtere Aubergine Parmezaanse kaas of als je mijn Skinnytaste Air Fryer Dinners kookboek hebt, dan is mijn Air Fryer Aubergine Parmezaanse kaas een must! Deze vegetarische Aubergine Gehaktballetjes zijn ook een leuke twist! Genieten!

Nu de prijzen van levensmiddelen stijgen, moeten velen van ons onze maaltijden aanpassen, terugschroeven en/of creatiever worden. Een van de absoluut BESTE manieren om binnen een budget te blijven en gezonde eetgewoonten te behouden, is door MEAL PLAN. U kunt meer 5-daagse budgetvriendelijke maaltijdplannen krijgen door u aan te melden voor Relish+ (download hier een gratis proefperiode van 14 dagen!

Ultieme Skinnytaste Maaltijdplanner

Skinnytaste ultieme maaltijdplanner

Koop de Skinnytaste Ultimate Maaltijdplanner! De spiraalgebonden maaltijdplanner voor 52 weken heeft wekelijkse maaltijdplanningsroosters die u desgewenst kunt uitscheuren en op uw koelkast kunt zetten, een maaltijdplan voor 12 weken, 30 (15 nieuwe) recepten en uitscheurbare boodschappenlijstjes. Ik vind het heerlijk om mijn week te beginnen met dankbaarheid, affirmaties en intenties, dus daar heb ik ook ruimte voor gemaakt. Ik hoop dat je dit net zo leuk zult vinden als ik!

Skinnytaste ultieme maaltijdplanner

Koop hier de Skinnytaste maaltijdplanner:

Een opmerking over WW-punten

Als je Weight Watchers volgt, zijn alle recepten hier bijgewerkt om het nieuwe weer te geven Weight Watchers-programma, met punten weergegeven onder de titel van het recept. De ww-knop op de receptenkaart gaat u naar de Weight Watchers-website waar u de receptenbouwer kunt zien die wordt gebruikt om die punten te bepalen en toe te voegen aan uw dag (alleen in de VS, u moet zijn aangemeld bij uw account). Alle kookboekrecepten in de kookboekenindex zijn ook bijgewerkt!

Over het maaltijdplan

Als mijn maaltijdplannen nieuw voor je zijn, heb ik deze gratis, 7-daagse flexibele gezonde maaltijdplannen gedeeld (je kunt mijn eerdere maaltijdplannen hier bekijken) die bedoeld zijn als leidraad, met veel speelruimte voor jou om te voeg meer voedsel toe, koffie, dranken, fruit, snacks, dessert, wijn, enz. of recepten ruilen voor maaltijden van uw voorkeur, u kunt naar recepten zoeken op cursus in de index. Afhankelijk van je doelen, moet je streven naar minimaal 1500 calorieën* per dag. Er is geen one size fits all, dit zal variëren op basis van uw doelen, uw leeftijd, gewicht, enz.

Er is ook een nauwkeurige, georganiseerde boodschappenlijst die boodschappen doen zoveel gemakkelijker en veel minder stressvol maakt. Bespaar u geld en tijd. Je gaat minder vaak uit eten, verspilt minder voedsel en je hebt alles bij de hand om je op het goede spoor te houden.

Als laatste, als je aan staat Facebook word lid van mijn Skinnytaste Facebook-community waar iedereen foto’s deelt van recepten die ze maken, je kunt hier lid worden. Ik hou van alle ideeën die iedereen deelt! Als u op de e-maillijst wilt komen, kunt u zich hier abonneren, zodat u nooit een maaltijdplan hoeft te missen!

Maaltijdplan:

Ontbijt en lunch van maandag tot en met vrijdag zijn ontworpen om 1 te serveren, terwijl diners en alle maaltijden op zaterdag en zondag zijn ontworpen om een ​​gezin van 4 te serveren. Sommige recepten maken genoeg restjes voor twee nachten of lunch de volgende dag. De boodschappenlijst is uitgebreid en bevat alles wat je nodig hebt om alle maaltijden op het plan te maken.

MAANDAG (8/21)
B: Ontbijtkom met tropische chiapudding
L: Zalmsalade met 5 ingrediënten op 1 sneetje zuurdesembrood en 1 kopje kersen
D: Pasta Pesto Met Rucola, Asperges, Erwten En Pistachenoten
Totaal aantal calorieën: 1.006*

DINSDAG (8/22)
B: Ontbijtkom met tropische chiapudding
L: Zalmsalade met 5 ingrediënten op 1 sneetje zuurdesembrood en 1 kopje kersen
D: Smash Taco’s met Mexicaanse Bloemkool “Rijst”

Totaal aantal calorieën: 1.136*

WOENSDAG (8/23)
B: Eiwitrijke Roerei met Cottage Cheese met ¼ kopje salsa en 2 ons avocado
L: Zalmsalade met 5 ingrediënten op 1 sneetje zuurdesembrood en 1 kopje kersen
D: Gegrilde Biefstuk Met Tomaten, Rode Ui En Balsamico En Gegrilde Maïssalade Met Feta En Gegrilde Asperges

Totaal aantal calorieën: 1.010*

DONDERDAG (8/24)
B: Pindakaas Ontbijt Havermout Kom
L: RESTJE Gegrilde Biefstuk met Tomaten, Rode Ui en Balsamico en Gegrilde Maissalade met Feta
D: Zomergroenten met Worst en Aardappelen Koekenpan
Totaal aantal calorieën: 1.047*

VRIJDAG (8/25)
B: Pindakaas Ontbijt Havermout Kom
L: RESTJE Gegrilde Biefstuk met Tomaten, Rode Ui en Balsamico en Gegrilde Maissalade met Feta
D: Airfryer Fish Sticks met Citroenharten van Palm en Avocado Salade
Totaal aantal calorieën: 1.179*

ZATERDAG (8/26)
B: Ontbijtsandwich met spek, ei en avocado**
L: Antipasto Salade (recept x 4)
D: UIT eten

Totaal aantal calorieën: 623*

ZONDAG (8/27)
B: Strawberry Peanut Butter Swirl Smoothie Bowls (recept x 2)
L: Pepperoni Pizza Bites met 8 worteltjes
D: Kip Aubergine Parmezaanse Kaas Met Gesauteerde Baby Courgette (recept x 2)
Totaal aantal calorieën: 1.134*

*Dit is slechts een richtlijn, vrouwen zouden moeten streven naar ongeveer 1500 calorieën per dag. Hier is een handige rekenmachine om uw caloriebehoefte in te schatten. Ik heb genoeg bewegingsruimte voor je gelaten om meer eten toe te voegen, zoals koffie, drankjes, fruit, snacks, dessert, wijn, enz.
**Dubbel deeg recept voor Pizza Bites op zaterdag

*Google-doc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *