September 27, 2023

Stokies gaat uit zijn dak voor restaurant Staffordshire met de beste currychef van Engeland

Stokies kwijlen over een curryhuis in North Staffordshire dat nu officieel beschikt over de beste currychef van Engeland. Gandhi Indian Restaurant & Takeaway in Saverley Green viert feest na het dubbel winnen van de English Curry Awards 2023.

Het restaurant en afhaalrestaurant sleepten de prijs in de wacht Takeaway of the Year West Midlands, waarbij chef-kok Mohammed Kamal de prijs voor Chef of the Year Midlands in ontvangst neemt.
En nu biedt het restaurant voor een beperkte tijd een deal voor de halve prijs op al het eten om zijn klanten te bedanken – die in online recensies lyrisch zijn over zijn gerechten.

Karen B schreef op Tripadvisor: “Dit is de eerste keer dat ik hier ben en het zal niet de laatste zijn. Chef-kok Kamal is zeer getalenteerd, hij produceert eten van de beste kwaliteit en mooi gepresenteerd. Geen wonder dat hij al nationale prijzen heeft gewonnen. De het personeel hier is erg vriendelijk en attent en de service die ze bieden is uitstekend. Het menu is zeer scherp geprijsd. Dit was de beste maaltijd die we in een tijdje hebben gehad voor uitstekende kwaliteit en service. Bedankt.”

LEES VERDER: Curryhuis North Staffordshire officieel gekroond tot beste van Engeland

40raziab zei: “Wederom een ​​fantastische familiemaaltijd in Gandhi Indian Restaurant. Uitstekende service. Beste Indiase eten in het land. Bedankt voor je gastvrijheid.”

timm724 zei: “We parkeerden aan de achterkant van de pub en terwijl we rondliepen, dacht ik dat we het juiste hadden gedaan, zag er een beetje vervallen uit. Maar we gingen de hoofdingang binnen en werden opgewacht door de ober, de instellingen zijn heerlijk een zeer modern Indiaas gevoel met.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *