September 30, 2023

Albertsons voegt voedingsinzichten toe aan zijn Sincerely Health-app

Albertsons Companies, Inc., heeft de nieuwste digitale verbetering van zijn Sincerely Health-platform gedeeld, een tool voor voedingsinzichten die boodschappenaankopen meet op basis van de serveeraanbevelingen van UDSA’s MyPlate-richtlijnen. De functionaliteit “voeding” binnen de Sincerely Health-ervaring stelt klanten in staat om weloverwogen voedingskeuzes te maken op basis van hun voedingsvoorkeuren, de grootte van het huishouden en de leeftijdsgroep.

“Met de lancering van deze functie bieden we real-time voedingsinformatie, zowel op item- als mandniveau, waardoor het onze klanten gemakkelijk wordt om betere voedselkeuzes te maken”, zegt Omer Gajial, chief digital officer en EVP Health bij Albertsons Cos.

MyPlate van de USDA biedt richtlijnen voor het consumeren van de vijf voedselgroepen die samen een gezond voedingspatroon vormen: fruit, groenten, granen, eiwitrijk voedsel en alternatieven voor zuivel of verrijkte soja, evenals gezond eten in het algemeen. Door het loyaliteitsaccount van een klant te koppelen aan zijn Sincerely Health-profiel, beoordeelt de tool voor voedingsinzichten recente en toekomstige boodschappenaankopen en berekent automatisch hoeveel van hun etenswaren voldoen aan de MyPlate-voedingsrichtlijnen.

Sincerely Health biedt ook gepersonaliseerde voedingsaanbevelingen, recepten en inzichtelijke artikelen op basis van voedings- en dieetvoorkeuren en dieetbeperkingen. Deze gebruiksvriendelijke ervaring vereenvoudigt eetaanbevelingen en helpt klanten maaltijden te ontdekken die aansluiten bij hun persoonlijke voedingsdoelen.

De Nutrition Insights-functionaliteit binnen Sincerely Health bevordert de toewijding van het bedrijf aan de White House Conference on Hunger, Nutrition and Health door klanten te voorzien van bruikbare voedingsinformatie en voedzame maaltijdoplossingen. Als onderdeel van een bredere inzet om tot betere eetgewoonten te inspireren, beloofde Albertsons Cos. tegen 2024 50 miljoen evidence-based voedingsaanbevelingen aan digitale klanten te geven en tegen 2025 zes gezondheidscampagnes te lanceren met behulp van evenementen in de winkel en digitale platforms om de bekendheid van MyPlate te vergroten dieet begeleiding.

Om klanten te stimuleren om beter te eten, beloont het Sincerely Health-platform gezonde punten aan klanten voor het stellen van hun voedingsdoelen en het aannemen van betere eetgewoonten, zoals thuis koken, het beperken van zoete lekkernijen en het verminderen van gefrituurd voedsel. Klanten kunnen ook wekelijkse en maandelijkse beloningen verdienen voor het voldoen aan hun MyPlate-aanbevelingen voor elke voedselgroep. Verzamelde punten kunnen vervolgens worden ingewisseld voor kortingsbonnen voor boodschappen en kortingen op artikelen zoals verse producten, zeevruchten en vlees.

Het digitale gezondheids- en welzijnsplatform van Sincerely Health is beschikbaar op 16 kruidenier-apps en websites, waaronder Albertsons, Safeway, Vons, Shaw’s, Jewel-Osco, Acme, Tom Thumb en meer. Ontworpen als een digitale bron voor het beheer van zeven dimensies van welzijn, stelt het platform gebruikers in staat om hun activiteitentrackers te koppelen en hun vitale functies en medicatieregime te loggen. Het maakt ook verbinding met een online apotheekervaring, inclusief tools voor het beheren van recepten, het plannen van vaccinafspraken en het verbinden met huisartsen via handige telegezondheidsdiensten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *