September 27, 2023

Haus! Verwerft het geheime recept van Esports Pro Lemon: The Lemon Drink

Indonesische mobiele legendes: Bang Bang (MLBB) voormalig pro-speler Muhammad “Citroen“Ikhsan heeft de gamewereld wakker geschud door gebruik te maken van zijn unieke verfrissingscreatie – The Lemon Drink. Lemon’s bekwaamheid als professionele speler reikte nu verder dan het virtuele slagveld. Een drankenproducent schonk maar liefst 1.000.000.000 Rp ($ 65.000 USD) om zijn geheime recept te bemachtigen.

Lemon’s reis naar deze lucratieve samenwerking is ronduit opmerkelijk. De 24-jarige veteraan EXP laner heeft een onuitwisbare stempel gedrukt op de esports-scene, met drie kampioenstitels in de zeer competitieve MLBB Professional League (MPL) Indonesië. Daarnaast heeft hij ook een opmerkelijke tweede plaats behaald in het M1 Wereldkampioenschap en de MLBB Southeast Asia Cup 2019.

De nalatenschap van Lemon houdt echter niet op bij zijn spelprestaties. Bekend om zijn innovatieve aanpak, creëerde hij een speciale verfrissing, speels genaamd “The Lemon Drink”. Dit drankje is ontworpen om zijn prestaties tijdens MLBB-wedstrijden te stimuleren. Zijn recept werd slim onthuld via een Instagram-filter, wat zijn 3,4 miljoen volgers aansprak.

Haus! Verwerft Lemon’s Recept voor Rp1.000.000.000

Lemon daagde zijn fanbase uit om virtuele citroenen te verzamelen in het op filters gebaseerde spel en lokte hen met de belofte om als een van de eersten The Lemon Drink te proeven. Deze ingenieuze marketingstrategie trok de aandacht van Gufron Syarif, de visionaire oprichter en CEO van Haus!, een vooraanstaand voedings- en drankenbedrijf. Syarif herkende de kans en ging snel over tot het smeden van een partnerschap met de esports-sensatie.

Dit leidde tot een deal die de groeiende samenhang tussen gaming, personal branding en ondernemerschap aangeeft. Het recept van Lemon, beschouwd als een weerspiegeling van zijn reis in esports, werd overgenomen door Haus! voor een kolossale Rp1.000.000.000. Voor Lemon is dit drankje meer dan een mix van ingrediënten; het vat zijn evolutie in de esports-industrie samen.

Voortbordurend op de samenstelling van zijn creatie, legde Lemon uit dat zijn drankje de schil van citrusvruchten combineert met de goedheid van Yakult, een geliefde Japanse probiotische melkdrank. Het drankje heeft nu zijn weg naar de markt gevonden en weet de consument te bekoren met twee verleidelijke varianten: Lemon Tea Yakult en Fresh Lemon Tea. Sinds 5 augustus zijn deze opties beschikbaar in alle Haus! verkooppunten in heel Indonesië.

De samenwerking markeert een belangrijke stap in het overbruggen van de kloof tussen esports en corporate. Lemon’s reis, van het domineren van de gaming-arena tot het genereren van inkomsten met zijn persoonlijke merk door middel van een exclusief drankje, is een voorbeeld van het ondernemerspotentieel binnen de gamingwereld. Het verhaal onderstreept ook de kracht van strategische betrokkenheid bij sociale media en de bereidheid van marktleiders zoals Haus! om te investeren in esports.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van gaming en esports door u aan te melden voor vroege toegang tot de mobiele app van TalkEsport. Volg ons op Twitteren en Google Nieuws om ervoor te zorgen dat u nooit de opwindende updates mist.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *