September 26, 2023

Love Island’s Lochan Nowacki onthult EINDELIJK toastie-recept waar de eilandbewoners bij zwoeren in de villa | Vermaak

Als er één ding is dat we deze zomer van Love Island hebben weggenomen, dan is het wel dat Lochan Nowacki misschien wel ieders perfecte man is; en gezien het feit dat zijn wederhelft Whitney Adebayo zonder twijfel de meest perfecte vrouw ter wereld is, is het paar snel een van onze favoriete Love Island 2023-koppels geworden, zo niet een van onze favoriete Love Island-koppels aller tijden. Ze geven relatiedoelen, en eerlijk gezegd zijn we op de een of andere manier evenveel van ontzag EN kokend van jaloezie.

Whitney en Lochan komen terug uit Casa Amor

Whitney en Lochan (ITV) ©ITV-afbeeldingen

Lochan is niet alleen pijnlijk schattig, maar hij is aardig, attent, succesvol, knap, houdt van zijn moeder en kan een storm koken in de keuken. Niet alleen hielpen zijn culinaire vaardigheden om Whitney binnen te halen, maar de meeste van zijn mede-eilandbewoners prezen hem ook om zijn vaardigheden in de keuken tijdens zijn verblijf in een villa – vooral om zijn nu iconische Love Island-toasties met kaas (ook bekend als zowel de ‘hartzeer toastie’/’hartaanval toastie’).

En omdat hij zo’n genereuze man is, is Lochan doorgegaan en heeft hij een YouTube-video gefilmd (met de hulp van Whitney) waarin de ingrediënten en stappen worden geschetst die nodig zijn om thuis je eigen Love Island-toastie met kaas te maken. Dit is ongeveer zo dichtbij als we ooit zullen komen om een ​​fractie van de Love Island-ervaring te beleven en we houden echt van kaas op brood, dus we nemen het.

De schattige video heeft het YouTube-kanaal van Lochan officieel gelanceerd, dat in de toekomst blijkbaar nog veel meer recepten zal bevatten. We voorspellen een kookshow op zondagochtend met Lochan en Whitney tegen Kerstmis – let op onze woorden.

Lochan op een date met Whitney op Love Island

Lochan (ITV) ©ITV-afbeeldingen

Oké, dus hoe maak je de Love Island-toast? Volgens chef-kok Lochan zijn dit de ingrediënten die nodig zijn om deze Love Island-delicatesse op te zwepen (bereid je voor om niet-veganisten te laten kwijlen): “We hebben spek, we hebben drie soorten kazen – mozzarella, Red Leicester en gerijpte cheddar – en ei (omdat ik dol ben op ei). Dan heb ik ook wat extra ingrediënten toegevoegd, we hebben ook wat truffelolie, wat bieslook en wat rucola.”

BEKIJK: DE Beroemde Love Island Toastie Tutorial en Q&A

Lochan vertelde zijn kijkers: “In Love Island werd duidelijk voor ons gezorgd; we hadden eten, we lunchten, we aten. Het is duidelijk dat je in de zon bent en we hadden allemaal de hele tijd honger. toastie, het was bijna als duiven – mensen begonnen gewoon te zwermen.”

Hij vervolgde: “We hadden geen tonnen en tonnen spullen in de koelkast, want er werd voor ons gezorgd, dus het enige dat ik kon maken waren tosti’s of ‘nep-carbonara’s’.” Blijkbaar komen deze er binnenkort aan.

Eerlijke waarschuwing, dit is geen gewone kaastoast; dit is een volledige maaltijd / katerbehandeling. We hebben het niet zelf gemaakt omdat we niet weten hoe we onze keukens moeten gebruiken, maar we voelden ons verplicht om het met jullie allemaal te delen.

Kanttekening: als we Lochan en Whitney aan weerszijden van de camera zien flirten, heeft deze video ons zowel honger als dorst gegeven.

BEKIJK: ‘Kady heeft me niet meer gevolgd!’ Mitch & Ella B spelen Who’s Most Likely To: Love Island Edition

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *