September 26, 2023

Nieuw recept voor Wall’s Vegan Jumbo Roll

Het nieuwe recept is ontwikkeld na een project van een jaar om Wall’s’ lekkerste en meest authentieke match tot nu toe te creëren met een vleesworstenbroodje, waarmee het zijn status als dé snackkeuze voor veganisten, vegetariërs en flexitariërs bevestigt.

De nieuwe Vegan Jumbo Roll is gemaakt van een combinatie van getextureerd erwteneiwit en gekookte gigantische couscous om het uiterlijk en de textuur van zijn vleesequivalent perfect na te bootsen. Het brengt ook gesauteerde uien en een unieke mix van kruiden en specerijen samen om nauw aan te sluiten bij de traditionele worstsmaak, waardoor het een van de meest authentieke veganistische alternatieven is voor een vleesworstenbroodje op de markt.

Cruciaal voor het maken van het nieuwe worstenbroodje was een reeks onafhankelijke onderzoeken, ontworpen om te begrijpen wat de perfecte veganistische versie van het familiefavoriet maakt. Consumenten beoordeelden het nieuwe recept over het algemeen hoger, ook op het gebied van uiterlijk, vulling, textuur en smaak.

De Vegan Jumbo Roll-verpakking heeft ook een make-over gekregen, met een levendig, gedurfd, groen ontwerp dat opvalt in het schap.

Jason Manley, brand director bij Wall’s Pastry, dat deel uitmaakt van The Compleat Food Group, zei: “Voor het toenemende aantal consumenten dat hun vleesconsumptie wil verminderen, is vertrouwen de sleutel, en als marktleider in de categorie vleesworstenbroodjes, Wall’s geeft consumenten het vertrouwen dat onze plantaardige optie net zo lekker zal smaken.

“Met deze herformulering van het recept was het ons doel om nieuwe klanten naar het armatuur te trekken door een nieuw, verbeterd plantaardig saucijzenbroodje aan te bieden dat dezelfde geweldige smaak, hoge kwaliteit en uitzonderlijke waarde heeft die Wall’s Sausage Rolls tot de favoriet van Groot-Brittannië maakt. ”

De nieuw geformuleerde Wall’s Vegan Jumbo Roll (RRP £ 1,25) is vanaf 21 augustus 2023 beschikbaar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *