September 30, 2023

Topkoks werken samen voor een liefdadigheidsdiner met zeevruchten in Seaview

toneelstuk

Seaview, A Dolce Hotel in Galloway, organiseert een liefdadigheidsdiner gericht op zeevruchten, met topchefs.

Seaview nodigt zeevruchtenmeester Michael Stollenwerk, chef-kok en mede-eigenaar van Two Fish BYOB in Medford, uit in zijn Oval Room voor een samenwerkingsdiner met Seaview-kok Rodolfo Correa.

Het evenement vindt plaats op 26 augustus van 18.00 tot 21.00 uur

Een percentage van de opbrengst van de avond zal worden gedoneerd aan Stichting Jetty Rockeen lokale non-profitorganisatie die zich inzet voor de bescherming van de oceanen en waterwegen en de mensen die hun leven eromheen opbouwen.

Het liefdadigheidsdiner van vijf gangen met zeevruchten wordt gehost in de historische Oval Room van het Seaview Hotel, die ooit dienst deed als balzaal voor de 16e verjaardag van prinses Grace Kelly.e verjaardag.

Volgens een persbericht worden gasten begroet met een welkomstcocktail op de aangrenzende patio van de Oval Room. De avond wordt vervolgd met een gegidst diner met commentaar van beide chefs. Tickets kosten $ 150 per persoon en kunnen hier worden gekocht.

“Het was een eer om samen te werken met chef-kok Mike Stollenwerk aan dit menu”, zegt chef-kok Rodolfo Correa. “Hij is een van de meest gevierde chef-koks van Greater Philadelphia en South Jersey en ik ben zo opgewonden om met hem in de keuken te komen om liefhebbers van zeevruchten de Jersey Shore te laten proeven en tegelijkertijd een doel te steunen dat zo ongelooflijk belangrijk is.”

Wat houdt het menu in tijdens het liefdadigheidsdiner van Seaview?

Op het menu staan: Kumamoto-oester, ananasgelei, crème fraiche, kaviaar; voorgerecht: King Zalm crudo, komkommer, citroenolie, alles kruiden; tweede gang: in boter gepocheerde kreeft & gouden bietensalade, truffel, rucola, citroen-kruidenvinaigrette; derde gang: Spaanse octopus, gerookte aardappel, gepekelde poblano, vinaigrette van gepocheerd ei; vierde gang: Heilbot uit Alaska, flageoletboon, Jersey-maïs, pancetta, geroosterde knoflookpuree, tomatenjam; vijfde gang: key lime trifle, graham cracker crumble, gemacereerde bessen, verse room.

Een combinatie van vijf wijnen is beschikbaar voor $ 42. À la carte non-alcoholische en alcoholische dranken zullen ook te koop zijn.

Deze samenwerking met chef-koks is de eerste in een reeks liefdadigheidsdiners bij Seaview dit najaar.

Celeste E. Whittaker is een nieuwsreporter voor de Courier Post, Daily Journal en Burlington County Times. De in South Jersey geboren vrouw begon in 1998 bij de CP en heeft verslag gedaan van de Philadelphia 76ers, universiteits- en middelbare schoolsporten en heeft talloze prijzen gewonnen voor haar werk. Bereik haar per e-mail op cwhitaker@gannettnj.com. Volg haar op Twitter op @cp_CWhittaker.

Steun de lokale journalistiek met een digitaal abonnement.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *