September 30, 2023

De kinderen van Mindy Kaling helpen chef-kok Bae met een pizzafeestje

Mindy Kaling onlangs ingehuurde privé-beroemde chef-kok Brooke Baevskybekend als Chef Bae, voor een pizzafeestje.

Baevsky, 27, deelde op woensdag 23 augustus via Instagram een ​​kijkje achter de schermen bij de maaltijdbereiding. “Kom met mij mee naar een privékok voor een pizzafeestje voor @mindykaling”, ondertitelde ze de video, waarin zij en Kaling, 44, te zien waren. stukjes pizza proberen en dan knikken om hun goedkeuring aan te geven. Kaling stak ook een duim omhoog naar de camera.

Later in de clip onthulde Baevsky dat ze wat hulp kreeg van de kinderen van Kaling: dochter Katherine, 5, die Kit heet, en zoon Spencer, 2. “Ik begin met het maken van het zelfgemaakte pizzadeeg en de schattige kinderen helpen mij en zij doe zo goed werk,’ vertelde Baevsky terwijl je een handje zag dat in een kom met deeg roerde.

Naast het coördineren van pizzafeestjes voor haar gezin, had Kaling onlangs een moeder-dochter-band bij een van de Taylor Swift‘concerten in Los Angeles.

“Heel erg bedankt @sofi en @taylorswift voor het beste eerste concert OOIT voor mijn dochter, Kit!” schreef de actrice eerder deze maand via Instagram. “Ze ruilde de hele nacht vriendschapsarmbandjes en kreeg live haar favoriete Taylor-nummer te horen, ‘Cruel Summer!’ Het was zo’n magische avond.”

Chef-kok Bae en Mindy Kaling. Met dank aan Brooke Baevsky/Instagram

Kaling, die de identiteit van de vader van haar kinderen niet publiekelijk heeft gedeeld, vertelde op haar 44e verjaardag in juni dat haar kinderen “het beste verjaardagscadeau voor mij zijn, voor de rest van mijn leven”.

“Ik was nooit een ‘kind’-persoon”, vervolgde ze in het lange Instagram-onderschrift. “Toen mijn moeder echter overleed, klikte het gewoon in mij: ik wilde kinderen met zo’n intense zekerheid. Ik wed dat sommigen van jullie zich kunnen identificeren.’

Kaling merkte verder op dat ze haar gezondheid serieuzer begon te nemen nadat ze moeder was geworden. “Ik probeer gewoon aanwezig te zijn voor hen (moeilijk voor mij! Ik ben ongeduldig!), [be] voor alles bereid (nogmaals moeilijk voor mij, ik ben niet grillig!) en gezond te blijven voor deze twee jongens (OOK hard! Ik wil gewoon elke maaltijd cheesesteaks eten voor de tv),” schreef ze, waarbij ze opmerkte dat haar arts vertelde haar onlangs dat ze “de gezondste was die ik in jaren ben geweest.”

Hoewel de Mindy-project alum is openhartig geweest over de motivatie achter haar gezondheidsdoelen, maar ze waardeert het publieke discours over haar afslanktraject niet.

“Het is niet super spannend voor mij om over mijn lichaam te praten en hoe het wordt geanalyseerd,” vertelde ze Verleiden in juli, maanden nadat haar afgeslankte optreden bij de Oscars in maart tot speculatie leidde dat ze het diabetesmedicijn Ozempic gebruikte om kilo’s kwijt te raken. “Dus ik denk dat ik er gewoon niet op in ga, omdat het helaas het gesprek overneemt en mensen het zo persoonlijk opvatten.”

Kaling zei eerder dat er geen groot geheim achter haar gewichtsverlies zat Amusement vanavond in april 2022 dat “restrictieve” diëten niet goed voor haar werken.

“Ik eet wat ik graag eet. … ik eet er gewoon minder van”, vertelde ze aan de outlet. “Ik wou dat er iets sappiger of dynamischer was aan de manier waarop ik een beetje ben afgevallen, maar dat is de manier waarop ik het heb gedaan.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *