September 26, 2023

Guy Fieri organiseert Chefs For Maui Fundraiser met 20 van zijn all-star chef-kokvrienden… in een poging geld in te zamelen voor mensen die getroffen zijn door dodelijke bosbrandenGuy Fiery bereidt een evenement voor om geld in te zamelen voor de mensen die getroffen zijn door de bosbranden die Maui hebben geteisterd.

Woensdag maakte de Guy Fieri Foundation van de Food Network-ster bekend dat ze een Chefs For Maui Fundraiser zullen organiseren, waarvan de opbrengst zal gaan naar de hulpinspanningen in Maui.

Het evenement is een no-brainer voor Fiery, aangezien de presentator van Diners, Drive-Ins en Dives zijn shows door de jaren heen vaak naar het op een na grootste eiland van Hawaï heeft gebracht.

‘Ik heb meer dan 16 locaties in Maui gefotografeerd voor mijn shows, en ik reis jaar na jaar met mijn gezin naar Maui voor vakantie. Het is zo’n bijzondere plek, en wat het speciaal maakt zijn de mensen’, vertelde de beroemde chef-kok en slimme zakenman Mensen. ‘Om te denken aan de mensen die van hun eiland houden, van hun families, en om bezoekers zich welkom te laten voelen, moeten we stoppen met waar we mee bezig zijn en doen wat we kunnen om hen te helpen.’

Bij de Chefs For Maui Fundraiser, die op zaterdag 21 oktober wordt gehouden, zullen Fiery en meer dan twintig van zijn all-star chef-kokvrienden een 15-gangenfeest bereiden in Sonoma County in Noord-Californië, gelegen in de Wine Land regio.

Helpende hand: De Guy Fieri Foundation organiseert de Chefs For Maui Fundraiser, een hulpactie voor mensen die verwoest zijn door de dodelijke bosbranden op het Hawaiiaanse eiland; de beroemde chef-kok is te zien in juli 2023

Naast al het smakelijke eten omvat het evenement ook eersteklas wijnen, interactie met chef-koks, veel geweldige livemuziek en veilingen om geld in te zamelen voor hulpgoederen die de gemeenschappen van Maui nodig hebben ter ondersteuning van rampenoperaties.

Fiery (geboren Guy Ramsay Ferry), 55, beweert dat de reacties van mensen die willen bijdragen aan het goede doel overweldigend zijn geweest.

‘Ik stuurde een bericht naar mijn chef-kokvrienden en binnen vijf minuten waren er een handjevol aan boord, en binnen een uur waren er nog tien, en binnen twee dagen kreeg ik berichten dat deze chef-koks andere projecten en toezeggingen aan het annuleren waren. help ondersteunen,’ onthulde de inwoner van Columbus, Ohio.

Hij garandeerde verder dat de inzamelingsactie ‘een ongekende culinaire bijeenkomst zal zijn om de bevolking van Maui te helpen ondersteunen.’

Enkele van de sterren die zich al hebben geëngageerd zijn onder meer Brooke Williamson, Maneet Chauhan, evenals Fieri’s oudste zoon Hunter en Stephanie Izard, die tijdens het evenement voor een storm zullen zorgen, en vele anderen.

De kaartverkoop, die begint bij $ 2500, is al live gegaan op de Website van de Guy Fieri Foundation.

De stichting accepteert ook kleinere donaties van degenen die het evenement niet kunnen bijwonen.

De netto-opbrengst komt ten goede aan de medewerkers van de voedselservice in Maui en aan de divisie Hawaï en de Pacifische eilanden van het Leger des Heils.

All-star-feest: de gastheer van Diners, Drive-Ins en Dives heeft al meer dan twintig van zijn all-star-kokvrienden zover gekregen om deel te nemen aan het 15-gangenfeest dat op zaterdag 21 oktober wordt gehouden in Sonoma County in Noord-Californië, gelegen in de Wine Country-regio
De nasleep: De Associated Press meldt dat de grotere brand in de Lahaina-regio van Maui County mogelijk is aangewakkerd door de harde wind van de orkaan Dota die eerder in augustus tijdens droge omstandigheden actieve elektriciteitsleidingen neerhaalde; met blokken en blokken verkoolde straten lijkt de regio op een oorlogsgebied
Verwoesting: Tot nu toe zijn meer dan 115 mensen dood verklaard en zijn er nog steeds zo’n 1.100 mensen vermist in Maui; President Joe Biden en First Lady Jill Biden hebben dinsdag samen met gouverneur Josh Green de schade door natuurbranden in de regio van dichtbij bekeken

De zoektocht naar vermiste dierbaren op Maui, na de verwoestende bosbranden, werd donderdag met het uur steeds nijpender.

Volgens de laatste controle waren er nog steeds 1.000 tot 1.100 mensen vermist na de natuurbrandramp. abc.

Tot nu toe zijn ruim 115 mensen dood verklaard, terwijl slechts 44 van hen officieel zijn geïdentificeerd.

Er zijn videobeelden waaruit blijkt dat een van de grotere branden mogelijk is veroorzaakt door een combinatie van sterke winden van de orkaan Dora, die elektriciteitsleidingen heeft neergehaald en uiteindelijk het onlangs opgedroogde landschap heeft aangewakkerd.

Als gevolg hiervan heeft Maui County donderdag een rechtszaak aangespannen tegen Hawaiian Electric Company wegens de verwoesting van Lahaina omdat het de stroom niet had uitgeschakeld voorafgaand aan de storm. Bijbehorende pers rapporteert.

In het gerechtelijk document beweerden de eisers dat de ‘vernietiging vermeden had kunnen worden.’

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *