September 26, 2023

BINNENKORT: Traditioneel Vietnamees eetcafé Phở Nguyễn opent tweede winkel in Kilburn

Fo. Het is een kom boordevol aromatische bouillon, rijstnoedels en malse plakjes vlees. Het is een Vietnamees culinair meesterwerk dat een verhaal vertelt over traditie en gemeenschap.

Een van de belangrijkste spelers in de pho-scene van Adelaide is Phở Nguyễn, dat in maart van dit jaar de stad binnendrong. En nu hebben ze aangekondigd dat ze een tweede winkel openen. Deze keer in het Churchill Shopping Centre.

De nieuwe onderneming belooft een innovatief menu dat de authentieke Vietnamese keuken verdedigt in een setting die moderne en traditionele esthetiek combineert, waardoor je rechtstreeks naar het hart van Vietnam wordt vervoerd.

Een van de opvallende kenmerken is een boeiend verhaal over muurkunst dat een aanvulling vormt op het bestaande verhaal in hun flagshipstore, en gasten uitnodigt om deel te nemen aan een culinaire reis rijk aan geschiedenis en smaak.

Met het ethos van de evolutie in gedachten, zet Phở Nguyễn zich in voor het verbeteren van de klanttevredenheid. Deze opwindende onderneming heeft tot doel diverse voorkeuren te omarmen en tegelijkertijd vast te houden aan de kernwaarden die het merk definiëren. Terwijl ze zich voorbereiden om hun deuren te openen, blijven ze standvastig in hun toewijding aan het presenteren van traditionele Noord-Vietnamese Pho aan Zuid-Australiërs.

“We zijn heel blij met de aanstaande lancering van onze tweede winkel, een bewijs van onze niet-aflatende toewijding om authentieke Noord-Vietnamese Pho in Adelaide te presenteren. Deze uitbreiding vergroot ons bereik aanzienlijk naar individuen die graag ons nieuwe aanbod willen ervaren en naar degenen die willen bijdragen aan onze reis”, zegt Long Nguyen, oprichter van Phở Nguyễn.

“We zijn er trots op dat we een voorproefje van Vietnam naar Adelaide hebben gebracht en ruimte hebben gemaakt voor de Vietnamese cultuur en traditie.”

“Phở Nguyễn is niet beperkt tot simpelweg een restaurant dat Pho aanbiedt; we zijn erin geslaagd een culturele Noord-Vietnamese trekpleister te introduceren in Adelaide.”

“Vietnamezen voelen zich aangetrokken tot ons restaurant omdat we een gevoel van nostalgie bij hen oproepen. Naast de heerlijke kom Pho hebben we tijdloze Vietnamese culturele schoonheid verwerkt, waaronder het Bát Tràng-bestek en de vintage decoratiestijl met platte wanmanden, om een ​​authentieke Vietnamese eetervaring te creëren.”

Het menu van Phở Nguyễn belooft een overheerlijke reeks gerechten, van de Rolling Rare Beef Pho tot de Red Wine Stewed Beef Pho. Het gaat verder dan de klassiekers en biedt roergebakken Phở-variaties, zoals de Chicken & Veg Pho.

Bovendien is het team van plan een spannend nieuw menu te introduceren, dat verder gaat dan het klassieke aanbod met een verscheidenheid aan nieuwe gerechten

In 1989 openden de ouders van Long hun allereerste Pho-stalletje aan een drukke straat in Hanoi. De recepten zijn doorgegeven van zijn grootouders en zijn in de loop van de tijd voortdurend verbeterd.

Long verhuisde naar Australië om een ​​ingenieursdiploma te behalen en kreeg gedurende die tijd de kans om als kok te werken voor bijna alle populaire Vietnamese restaurants in Adelaide: Vietnam Restaurant op Addison Rd, Thanh Thanh restaurant op Field Str en NNQ op Gouger Street.

De tweede winkel van Phở Nguyễn zal naar verwachting op 16 september in het Churchill Center worden geopend. Dus blijf op de hoogte!

U kunt Phở Nguyễn vinden op T51 380-400 Churchill Road bij het Churchill Shopping Centre, Kilburn SA 5084. Klik voor meer informatie op hier.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *