September 26, 2023

Dagen vóór haar avontuur in New York onthult gezondheidsfreak Maria Sharapova voedingsangsten terwijl ze ‘gezonde’ bekentenis aflegt

Maria Sharapova is een naam die schokgolven veroorzaakte tijdens haar tijd als professionele tennisser. De Russische schoonheid stond niet alleen bekend om haar winnende bewegingen, maar ook om haar verbluffende uiterlijk. Nu vereist het zijn van een model en een geweldige speler niet alleen hard werken, maar ook een geheime mix, een perfect uitgebalanceerd dieet. Door de jaren heen als speler en zelfs daarna heeft Maria nooit concessies gedaan aan haar dieet, wat haar zelfs op deze leeftijd de glans heeft gegeven.

Amerika’s favoriete video van vandaag

Maar onlangs deelde Maria op Instagram een ​​voorval waarbij ze misschien wat tijd moest vrijmaken van haar gebruikelijke dieet. Terwijl ze de komende dagen naar New York City reisde, deelde Sharapova haar ware mening over hoe het voelt om naar een nieuwe plek te reizen en de veranderingen die dit in haar dieet met zich meebrengt.

Maria Sharapova trolt NYC brutaal over haar gezonde voedingskeuze

ADVERTENTIE

Artikel gaat verder onder deze advertentie

Tennissensatie Maria Sharapova bood haar volgers een kijkje in haar gezondheidsbewuste routine toen ze aan een reis naar New York City begon. Op Instagram deelde ze een verhaal met een verrukkelijk assortiment voedzame, veganistische lekkernijen. De post straalde een mix van levendigheid en welzijn uit en legde de essentie van haar voedingskeuzes vast.

In haar verhaal zinspeelde Sjarapova op speelse wijze op de mogelijke verandering in haar culinaire landschap bij het bereiken van de bruisende stad. Met een vleugje humor grapte ze dat de idyllische spreiding zou kunnen contrasteren met het culinaire aanbod dat haar in New York te wachten staat. Sjarapova’s openhartige boodschap onderstreepte niet alleen haar verwachting voor de reis, maar onthulde ook haar nuchtere houding. Het genoemde verhaal, “Ik kan niet beloven dat NYC er zo gezond uit zal zien,” terwijl ze een grappig moment deelt met haar fans.

Deze momentopname van Sharapova’s pre-NYC-routine dient als een prachtige herinnering aan haar toewijding aan zowel fysiek welzijn als een evenwichtige benadering van de geneugten van het leven.

ADVERTENTIE

Artikel gaat verder onder deze advertentie

Terwijl haar reis zich ontvouwt, kunnen fans uitkijken naar meer openhartige inkijkjes in haar avonturen, zowel op als buiten de tennisbaan. Niet alleen dit: de stad heeft een heel speciale plaats voor de zevenvoudig grand slam-winnaar.

New York heeft een speciale plaats voor Sharapova

Door feedback te geven, kunnen we uw ervaring verbeteren.

Genoten van het lezen? Laat ons weten hoe waarschijnlijk het is dat u ons zult aanbevelen EssentiallySports voor je vrienden!

Deze stad heeft een heel speciale plaats voor Maria Sharapova. De Russische schoonheid won eerder op deze prachtige plek een US Open-titel. De eerste overwinning van de Rus op de US Open vond plaats in het jaar 2006. De als derde geplaatste Russische speelster versloeg Justine Henin-Hardenne en won haar eerste en enige titel hier in New York.

ADVERTENTIE

Artikel gaat verder onder deze advertentie

Maria Sjarapova zal dus even enthousiast zijn om de prachtige plek te bezoeken die zoveel betekenis voor haar heeft. Volgens Sharapova moet ze echter mogelijk een compromis sluiten over haar dieet. Maar gezien de buitengewone geschiedenis waarmee ze zich door de jaren heen heeft verbonden, kan het de moeite waard zijn om tijdens haar reis enkele dieetproblemen te negeren.

BEKIJK DIT VERHAAL | ‘Ik hou echt van…’ – Naomi Osaka wijst op de eeuwenoude techniek waarop ze vertrouwt om kalm te blijven, twee jaar nadat Novak Djokovic en Stefanos Tsitsipas ervoor hadden ingestaan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *