September 27, 2023

JRE-chef Luca Marchini vergezelt Swan Hellenic op cruise naar Sicilië – Cruise Industry News

Michelin-sterrenchef Luca Marchini zal aan boord gaan van de SH Diana voor de reis ‘Secrets of Sicilië’, zo maakte JRE-Jeunes Restaurateurs bekend. De route vaart tussen 27 augustus en 4 september 2023 en verkent het Italiaanse eiland Sicilië.

Volgens een verklaring staat Marchini bekend om zijn innovatieve interpretatie van de Italiaanse keuken in restaurant L’Erba del Re in Modena, Italië, en zal hij zijn talent aan boord brengen om “werkelijk onvergetelijke” eetervaringen te creëren.

Het initiatief maakt deel uit van Maris, een samenwerking tussen Swan Hellenic en JRE-Jeunes Restaurateurs die in 2023 werd gelanceerd.

Het programma heeft tot doel “de high-end cruisegastronomie opnieuw te definiëren”, aldus JRE-Jeunes Restaurateurs, waarbij chef-koks aan boord gaan van exclusieve expeditiecruises aan boord van de vloot van Swan Hellenic.

Maris neemt gasten mee op een ‘opmerkelijke reis van gastronomische ontdekkingen’, voegde het merk eraan toe, waarbij de culinaire vaardigheden van JRE-chefs worden gevoed door hun ‘toewijding aan traditie, duurzaamheid en het gebruik van hoogwaardige lokale ingrediënten’.

De reis ‘Geheimen van Sicilië’ vaart vanuit Palermo en verkent de geschiedenis, het culinaire leven en de cultuur van het eiland, met bezoeken aan Taormina, Trapani en meer.

Aan boord zal chef-kok Luca Marchini een selectie gerechten bereiden die zijn samengesteld uit hoogwaardige, lokaal geproduceerde ingrediënten en een eerbetoon zijn aan de rijke culinaire traditie van Emilia Romagna en Italië, aldus JRE-Jeunes Restaurateurs.

Zijn menu’s zullen ook nieuwe manieren belichten om culinaire creativiteit tot uitdrukking te brengen, terwijl ze een verhaal vertellen van ‘harmonie, evenwicht, experimenteren en verbondenheid met zijn territoriale wortels’, voegde het merk eraan toe.

Gasten kunnen genieten van de kenmerkende gerechten van chef-kok Marchini, genieten van een speciaal samengesteld menu voor een galadiner en een kookshow bijwonen. Luca zal ook gastronomische excursies aan wal leiden, waardoor u kennis kunt maken met lokale culinaire tradities en specialiteiten.

“We zijn verheugd om samen te werken met Swan Hellenic”, zegt Daniel Lehmann, president van JRE-Jeunes Restaurateurs.

“Dit is een unieke kans voor ons om onze internationale gastronomische expertise over te brengen naar veeleisende connaisseurs op uitzonderlijke reizen over de hele wereld”, voegde hij eraan toe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *