September 27, 2023

Komt er een seizoen 10 van ‘Suits’? Wat u moet weten over opnieuw opstarten

In 2019 het succesvolle proceduredrama Pakken zond de laatste aflevering uit na negen seizoenen in de ether. Vier jaar later verscheen de show die het leven volgde van advocaat Mike Ross (Patrick J. Adams) terwijl hij zijn fotografisch geheugen gebruikt om zaken op te lossen met collega-advocaat Harvey Spectre (Gabriël Macht) kende een schokkende heropleving, dankzij de seizoenen 1-8 die medio juni op Netflix verschenen.

Te midden van nieuwe, vervalste fans die samenkomen om te zien wat er is gebeurd met de mensen die bij Pearson Hardman werken, waaronder Donna Paulsen (Sarah Rafferty) en Rachel Zane (Meghan Markle), is er nu een nieuwe kreet van kijkers over de serie. Mensen willen vooral weten of er een kans bestaat dat de serie opnieuw wordt opgestart Pakken naar kom terug voor een monumentaal seizoen 10.

Helaas heeft de maker van de show, Aaron Korsh, schijnbaar de geruchten in een verrassende opmerking afgesloten op X (voorheen bekend als Twitter).

Laat ik meteen zeggen dat er geen #Suits-reboot of iets anders in de maak is”, schreef hij op 20 augustus. “De staking zou moeten eindigen, een netwerk of streamer zou contact moeten opnemen en dan zouden we collectief moeten willen . Dat is geen kleinigheid…”

‘Pakken’

'Pakken'

Hoewel het erop lijkt dat de zaak gesloten is voor deze versie van Pakken, het betekent niet dat het hele tv-universum bijzonder gesloten is. Toen een fan opmerkte dat ze graag meer van Rachels vader Robert Zane hadden gezien (Wendell Pierce), reageerde Aaron snel met zijn eigen gedachten erover.

Er bleek sprake te zijn van Pakken spin-off op een bepaald punt tijdens de run, en de kijker was niet ver verwijderd van waar hij dacht dat de franchise naartoe zou kunnen gaan.

“Ik had een idee voor een spin-off van #Suits, een prequel waarin ik de jonge Robert Zane verkende, net afgestudeerd aan de rechtenstudie begin jaren ’90.” antwoordde hij later op X. “Het netwerk was toen niet geïnteresseerd. Dat zou ik nog steeds doen.”

Ondanks Aarons consternatie over de mogelijkheid van… Pakken komt terug voor seizoen 10, uitvoerend producent Gene Klein heeft een tegengestelde mening. Zoals hij eind juli aan TVLine vertelde, verwacht hij dat hij vroeg of laat iets over de show zal horen.

“In dit tijdperk van reboots en reünies en al die andere dingen verwacht ik op een gegeven moment een telefoontje”, legde hij uit. ‘Maar ik ben me niet bewust van serieuze gesprekken. Het is gewoon een van die dingen waarbij je tegenwoordig niet verbaasd zou zijn als iemand je op een dag zou bellen.’

Nou, daar heb je het mensen. Misschien is het mogelijk om terug de deuren van Pearson Hardman binnen te lopen…

Portretfoto van Adrianna Freedman

Redactie assistent

Als entertainment- en nieuwsredactieassistent voor Goede schoonmaak, Adrianna (zij/haar) schrijft over alles wat tv, films, muziek en popcultuur betreft. Ze studeerde af aan de Yeshiva Universiteit met een BA in journalistiek en een minor in bedrijfsmanagement. Ze covert shows als De Rookie, 9-1-1 En Grey’s anatomiemaar als ze niet naar de nieuwste show op Netflix kijkt, doet ze aan vechtsporten of drinkt ze veel te veel koffie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *