Waarom vertrouwen op Women’s Health? Het team van voedselexperts in de WH-keuken ontwikkelt, past en test elk recept (dat betekent dat elk recept minstens twee keer wordt gemaakt en geproefd!) voordat het klaar is voor gebruik. jouw keuken.

e-mailpictogram
Lettermerk

Assistent Voedselredacteur

Joy (zij/haar) is de assistent-voedselredacteur van het voedselteam, waar ze recepten ontwikkelt en test om zowel de heerlijkheid als de nauwkeurigheid te garanderen voordat ze verschijnen in titels als Good Housekeeping, Women’s Health, Woman’s Day, Prevention en Country Living. Nadat ze afstudeerde aan UChicago met een hoofdvak in politieke wetenschappen, nam ze de (beste) beslissing om haar passie voor eten na te streven door zich in te schrijven voor een patisserieschool en te werken in haar droomrestaurant in New York, Gramercy Tavern. Voordat ze bij het GH-team kwam, assisteerde Joy bij kookboeken en redactionele shoots, runde ze een microbakkerij op Instagram en werkte ze als freelanceschrijver en ontwikkelaar met naamregels in Eater, Food52, Simply Recipes, Food Network en meer. Joy heeft een speciaal plekje in haar hart voor croissants en tiramisu, en is altijd op zoek naar het volgende café in de stad dat ze kunnen verkennen (een reis die nooit eindigt!).