September 27, 2023

De beste Pho in Vancouver (6 plaatsen die je moet ervaren)

Mis geen druppel van Vancouver’s geweldige Pho

Klaar voor het culinaire smaakgas van enkele van de beste pho in Vancouver? Deze Vietnamese schatkamer biedt een scala aan verrukkelijke opties, die elk een symfonie van smaken serveren in één enkele kom.

Van de aromatische bouillon die op je gehemelte danst tot de malse plakjes vlees en de levendige mengeling van verse kruiden: elke lepel is een verkenning van smaak en textuur. Of je nu gevestigd bent in een bruisend eetcafe in Chinatown of in een gezellig juweeltje in de buurt, het pho-aanbod van de stad is een bewijs van het rijke culturele aanbod.

Tot slot moedigen wij u ten zeerste aan om deze kans te grijpen en te genieten van een hartverwarmend en authentiek gerecht dat zowel traditie als innovatie belichaamt. zodat je geen enkele druppel van de ongelooflijke foto van Vancouver mist.

De beste Pho-restaurants in Vancouver

beste foto in Vancouver
Afbeelding: @one.hangry.vegan op Instagram

1) Anh en Chi

beste foto in Vancouver
Afbeelding: @anhandchi op Instagram

Anh en Chi op het levendige canvas van Vancouver is een Vietnamees culinair toevluchtsoord op 3388 Main Street. Gedefinieerd als ‘Oudere broer en oudere zus’, is het een knipoog naar de Vietnamese erfenis van de oprichters. Verder hebben Vincent en Amélie Nguyễn, geboren uit vluchtelingen, dit centrum gecreëerd voor authentieke gerechten en creatieve cocktails.

De nalatenschap van chef-kok Lý Nguyên leeft voort door iconische gerechten en verbindt generaties. Anh en Chi staan ​​hoog op de schouders van zijn voorouders, een eerbetoon aan de gemeenschap, familie en culturele visie.

2) Broodje Cha Ca Hoang Yen

beste foto in Vancouver
Afbeelding: @bunchacahoangyen op Instagram

Bun Cha Ca Hoang Yen valt op door zijn voortreffelijke Vietnamese smaken, vooral bekend om zijn uitzonderlijke pho. Als finalist voor de prijs ‘Best Vietnamese’ in Vancouver, 2018, is de toewijding van het restaurant aan authentieke smaak en kwaliteit duidelijk.

De culinaire reis bij Bun Cha Ca Hoang Yen is een oprecht eerbetoon aan Vietnam, dat hartelijk wordt gedeeld bij elk gerecht. Daarom is het een must-visit in de culinaire scene van Vancouver… vooral de pho-scene!

3) Doe Chay

beste foto in Vancouver
Afbeelding: @eatdocay op Instagram

Do Chay zet een nieuwe standaard voor pho in Vancouver vanwege zijn inventieve en smakelijke aanpak. Met een rijke verscheidenheid aan veganistische opties is hun Vegan Pho, met avocado, yuba, daikon, paksoi en rijstnoedels in hun veganistische pho-bouillon, een hoogtepunt.

Het restaurant heeft een sterke toewijding aan het maken van verrukkelijke plantaardige gerechten. Verder behouden ze ook de essentie van traditionele smaakplekken, waardoor Do Chay enkele van de beste foto’s in Vancouver serveert.

4) Le Petit Saigon

beste foto in Vancouver
Afbeelding: @lepetitsaigon1 op Instagram

Le Petit Saigon blinkt uit als de belangrijkste pho-bestemming van Vancouver. De centrale ligging biedt een gezellige sfeer, perfect voor informele bijeenkomsten of romantische avonden. Bij binnenkomst boeien authentieke Vietnamese aroma’s.

Het menu biedt klassieke gerechten, bereid met ingrediënten van het hoogste niveau, waarbij de Vietnamese essentie vakkundig wordt vastgelegd. Van pho tot vermicelli-kommen, Le Petit Saigon levert een uitzonderlijk smaakprofiel en behoort daarom tot de beste pho in Vancouver.

5) Lied Huong

beste foto in Vancouver
Afbeelding: @foodspodiaries op Instagram

Song Huong fascineert de pho-liefhebbers van Vancouver met een uitzonderlijk menu. Het restaurant staat bekend om zijn voortreffelijke pho-aanbod en biedt een scala aan heerlijke keuzes.

Van hun smaakvolle mix van runderschenkel en Vietnamese ham in pittige soep tot verschillende pho-combinaties en vermicelli-gerechten: het menu is een bewijs van authenticiteit en innovatie. Vanwege hun onberispelijke kwaliteit en traditionele Vietnamese smaken is Song Huong onbetwist een van de beste pho-bestemmingen van de stad.

6) Viethuis

beste foto in Vancouver
Afbeelding: @viet_house_restaurant op Instagram

Viet House tilt de pho-scene van Vancouver naar een hoger niveau met zijn ongeëvenaarde aanbod. Gelegen aan Cambie Street en 18th Ave, combineert het de traditionele Vietnamese keuken met inventieve creaties.

Bovendien zorgen de culinaire liefde die in elk gerecht terugkomt, de uitnodigende sfeer en de warme bediening ervoor dat het voelt als thuis. Opmerkelijke gerechten zijn onder meer de vakkundig bereide Stir Fried Rice Doodle en Duck Coconut Curry, die culinaire hoogstandjes tentoonspreiden. De combinatie van authentieke smaken en innovatieve recepten van Viet House maakt het ongetwijfeld een van de beste pho-bestemmingen in Vancouver.

Verwant: Voel je de Pho niet? Probeer een burrito. Hier zijn de beste burrito’s in Vancouver. Graag gedaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *