September 30, 2023

Een getalenteerde chef-kok die het voedsel dat ze bereidt niet kan eten vanwege allergieën

Great Big Story bezocht Kathlena Rails van The Allergy Chef, een getalenteerde culinaire kunstenaar die het voedsel dat ze maakt niet kan eten vanwege extreme voedsel- en milieuallergieën. Ze is ook de oprichter van RAISE, een groot platform met recepten en kooklessen voor mensen met allergieën

Kathlena heeft er haar levensmissie van gemaakt om heerlijke ‘vrij van’-alternatieven te creëren voor mensen die lijden aan een beperkt dieet, maar haar eigen allergieën zijn zo ernstig dat ze haar heerlijke creaties niet kan proeven en vaak een volgelaatsmasker moet dragen om te koken . Desondanks startte ze een geweldige hulpbron genaamd RAISE, die veilige recepten biedt voor mensen met voedselallergieën en dieetbeperkingen.

Omdat ze begrijpt hoe het is om met allergieën te leven, heeft Kathlena het tot haar missie gemaakt om andere mensen te helpen veilig voedsel te vinden door recepten te ontwikkelen die allergenen uitsluiten, maar geen smaak.

Ik zal al deze vreemde manieren vinden om smaak, textuur en ervaring terug te brengen terwijl je dacht dat je het nooit meer zou hebben. Het omvat de hele gemeenschap. Niemand wordt achter gelaten.

Om haar eigen veiligheid te garanderen draagt ​​Kathlena een gasmasker tijdens het koken en winkelen.

Om ervoor te zorgen dat Kathlena bepaald voedsel veilig kan koken, draagt ​​ze een gasmasker. Ik denk dat ik mijn gasmasker nu zo’n zeven of acht jaar moet dragen. Ik zorg ervoor dat het er cool uitziet en er goed uitziet, maar het is echt ongemakkelijk. …Dus als je in de supermarkt bent, is maïs overal, toch? De was op de producten is afkomstig van maïs, net als de lijm op de stickers die ze gebruiken, meestal afgeleid van maïs. Het is op zoveel plaatsen dat je er letterlijk niet omheen kunt, tenzij je een stuk land koopt en nooit meer weggaat.

De Allergiechef

Hier zijn enkele nuttige video’s van Kathlena, de allergiechef.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *