September 27, 2023

Het favoriete gezinsuitje van Kate Middleton ligt net buiten Londen en is perfect om zowel kinderen als volwassenen te vermaken

Kate Middleton wordt vaak gezien terwijl ze haar kinderen meeneemt naar de historische stad King’s Lynn, net buiten Londen, en de locatie is het perfecte uitje met het hele gezin om zowel kinderen als volwassenen te vermaken.


Het is niet precies bekend wat Prins William, Kate Middleton en hun drie kinderen deze zomervakantie hebben uitgespookt tijdens hun twee maanden durende pauze, maar nu het nieuwe schooljaar voor de deur staat, sluiten ze hun tijd af in Balmoral Castle. waarschijnlijk de beste schoolspullen inslaan, en Prins George, Prinses Charlotte en Prins Louis uitrusten met de beste nieuwe schoolschoenen en ter voorbereiding hun schooluniformen strijken.

Veel ouders hebben hun zorgen over hun terugkeer naar school gedeeld en anderen hebben toegegeven waar ze naar uitkijken als de kinderen weer naar school gaan, maar alle ouders moeten toegeven dat het samen doorbrengen van kwaliteitsvolle tijd met het gezin tijdens de warmere maanden veel is geweest. gewaardeerd. En het hoeft niet te eindigen omdat de kinderen weer naar de les gaan. Met Kate Middletons favoriete gezinsuitje, gunstig gelegen op slechts twee uur buiten Londen, is een weekendje weg tussen de lessen door meer dan mogelijk – en misschien spot je wel de koninklijke familie terwijl je daar bent.

Prins William, Kate Middleton, prins George, prinses Charlotte en prins Louis

(Afbeelding tegoed: UK Press Pool/UK Press via Getty Images)

Tijdens de zomervakantie heeft de familie Wales waarschijnlijk een tijdje doorgebracht in de historische havenstad King’s Lynn in Norfolk, waar ze zijn gespot terwijl ze genoten van de vele bezienswaardigheden van de stad dankzij de nabijheid van hun geliefde Sandringham Estate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *