September 27, 2023

Review: Ark Foods Koreaanse BBQ Roerbakset

Het eerste dat mijn jongste zoon zei over de nieuwe Ark Foods Korean BBQ Stir Fry Kit die zijn oudere broer en ik zojuist voor een TikTok hadden gemaakt, was: “Is het eten?” Waarop ik zei: ‘Nee, het is geen eten. Het is goed, dat beloof ik.”

Ik moet terugspoelen om de verwijzing uit te leggen.

Een paar maanden geleden probeerde ik een van die snelle en gemakkelijke maaltijdoplossingen uit de vriezer bij Costco te kopen. Het was van Green Giant of Birdseye, was in de aanbieding en leek relatief voedzaam. Het was een van die dump-and-go-dingen die je gewoon in een pan gooit en opwarmt. Het bevatte pasta, groenten, kip en saus (naar verluidt).

Mijn familie, die eraan gewend was dat ik alles zelf kookte of in restaurants at, had er een hekel aan.

Mijn oudste zoon zei het vriendelijkste wat hij kon bedenken: “Het smaakt naar… eten.” Vertaling: “Dit is eetbaar, maar heeft geen verlossende eigenschappen behalve calorieën om als energie te verbranden.”

Dus elke keer dat we iets eten dat geen pit heeft, noemen we het ‘voedsel’.

Ark Foods nam contact met me op om te zien of we de nieuwe kits, die groenten, rijst en saus bevatten, wilden proberen, en onze ervaring was het tegenovergestelde van ‘Eten’.

Ik heb mijn 15-jarige het zelf laten maken om te zien hoe gebruiksvriendelijk het is, en we hebben wat voorgekookte kipfilet toegevoegd om een ​​beetje eiwit toe te voegen om mijn enige probleem met de kits op te lossen. Mijn probleem komt puur voort uit onze omstandigheden: de 15-jarige zit midden in twee voetbaltrainingen per dag op de middelbare school en zijn caloriebehoefte ligt veel hoger dan de 140 die een portie van deze roerbakgerecht bevat.

Als ik solo was, zou één pakket (560 calorieën) een geweldige voedzame dineroptie zijn.

Dus een pluim, Ark Foods, voor het maken van een smakelijke kit die niet alleen maar ‘voedsel’ was.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *