September 30, 2023

Plant Based World Expo toont innovatieve plantaardige producten, deskundige sprekers en gerenommeerde chef-koks

De enige 100% plantaardige B2B-beurs van Noord-Amerika heeft de internationale paviljoens uitgebreid en zal naar verwachting meer dan 4.000 bezoekers en meer dan 200 exposanten naar het Javits Center trekken

WAT: Plant-Based World Expo (PBW) is het enige 100% plantaardige vakevenement voor foodservice- en retailprofessionals, distributeurs, investeerders en fabrikanten. PBW combineert een conferentie van wereldklasse met een tentoonstelling met duizenden innovatieve plantaardige producten en merken van over de hele wereld. Er worden meer dan 200 exposanten en meer dan 4.000 professionals uit de industrie verwacht.

Dit jaar heeft PBW de internationale paviljoens uitgebreid, zodat deelnemers de mondiale invloed van plantaardig voedsel uit landen als Italië, Brazilië, Denemarken, Peru, Frankrijk, Groot-Brittannië, Thailand, Australië en Canada kunnen verkennen. Tientallen internationale merken zoals Calabria Food, Urbani Tartufi, DRYK, Naturli’ Foods, Carne de Jaca, Horta da Terra, Buono Thailand, Amazonia Smart Food en meer zullen nieuwe producten en wereldwijde smaken presenteren.

WANNEER: 7-8 september 2023

WAAR: Het Jacob K. Javits Center in New York, 655 W 34th St, New York, NY 10001

WHO: Sprekers zijn onder meer marktleiders van Bon Appetit Management Company, Copper Branch, Infinite Foods, Hive Brands, Eat Just, American College of Lifestyle Medicine, PLANTA Restaurants, Purple Carrot, Before the Butcher, Whole Foods Market, The Plant Based Foods Association, Wicked Foods , Sodexo Campus, Mintec, Spins en nog veel meer.

Tentoonstellende merken zijn onder meer Gigantic, Karana, Jinka, Mind Blown Plant-Based Seafood, MyForest Foods, Selfish Cow, Stroop Club, Copra Coconuts, Mooji Meats, Dandies Vegan Marshmallows, Popadelics, Remedy Organics, Planta Protein, Brioche Gourmet, Chookie, Fabalish en nog honderden meer .

Beroemde chef-koks en persoonlijkheden die op het evenement spreken zijn onder meer:

 • Matt Mueller, innovatieconsulent en auteur, The Mindful Innovator
 • Eric Ripert, chef-kok en mede-eigenaar, Le Bernardin
 • Florence Fabricant, voedselschrijver, NY Times
 • Liron Nimrodi, CEO en medeoprichter, Zero Egg LTD
 • Pete Speranza, CEO van Wicked Foods
 • Rachel Dreskin, CEO van de Plant Based Foods Association
 • Nil Zacharias, oprichter en CEO van Plantega en Eat For The Planet
 • Minh Tsai, oprichter en CEO van Hodo Foods
 • Erin Ransom, vice-president strategische groei, Tofurky
 • David Israël, CEO, GOOD PLANeT Foods
 • Sadrah Schadel, medeoprichter van No Evil Foods
 • Rachel Atcheson, adjunct-directeur van het Office of Food Policy Special Advisor van de burgemeester van New York City
 • Kate Harper, hoofdmerkconservator + hoofd product, Hive Brands
 • Philip DeMaiolo, bedrijfskok, Sodexo, Gezondheid & Ziekenhuis
 • Albert Tseng, medeoprichter van Dao Foods International
 • Michelle Adelman, oprichter en MD, Infinite Foods
 • Danny O’Malley, oprichter en voorzitter van Before the Butcher
 • Nicole Sopko, vice-president van Upton’s Naturals

Onder de aanwezigen bevinden zich vertegenwoordigers van Starbucks, Hilton, Daily Harvest, Amtrak, Jean-Georges Restaurant Group, Dot Foods, Sysco, Universal Studios, Sesame Place, Memorial Sloan Kettering Cancer Center, Orlando Health, Advent Health, Whole Foods, 7-11, Bareburger , Aramark, CAVA, Fairway Market en nog veel meer.

Naast een geweldige line-up van sprekers en educatieve sessies, zullen tientallen opkomende plantaardige merken nieuwe producten debuteren op de Expo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *