September 27, 2023

“Italië smaakte nog nooit zo goed” – Kris Jenner maakte pizza’s en pasta met haar dochters

Kris Jenner, Kylie Jenner en Khloe Kardashian hadden onlangs samen een geweldige kooksessie. Benieuwd wat ze hebben klaargemaakt? Enkele heerlijke Italiaanse klassiekers. Kris Jenner gaf ons een glimp hiervan via haar nieuwste Instagram-post. Ze trakteerde haar volgers op een carrousel van foto’s en video’s waarin het moeder-dochtertrio pasta en pizza helemaal opnieuw maakte. Ze droegen alle drie zwarte schorten met hun naam erop gedrukt. Kris verklaarde in haar bijschrift: “Italië heeft nog nooit zo lekker geproefd”, vergezeld van emoji’s van de Italiaanse vlag, pizza en pasta. Op de eerste foto waren Kris, Kylie en Khloe bezig met het kneden van deeg, en Kris’ stralende glimlach van een miljoen dollar was onmogelijk te missen.
Lees ook: UK Food Vlogger maakt Sattu Paratha vanaf nul, video wordt meer dan 19 miljoen keer bekeken

In een van de video’s bracht Khloe vakkundig bloem met een lepel over van een grote kom naar een kleinere. Maar wacht, het Kardashian-Jenner-team was niet de enige in dit pizza-pasta-avontuur. Modeontwerper Dee Ocleppo Hilfiger was erbij en maakte het deeg voor de pasta met een machine plat. Een ander charmant moment onthulde dat Kris, Khloe, Khloe’s schattige dochter True, Kylie’s BFF-zanger Harry Hudson en Kylie’s dochtertje Stormi pizzasaus en toppings aan het deeg toevoegden. Als je hetzelfde soort keukenplezier ook met je familie en vrienden wilt beleven, hebben we een lijst met eenvoudige recepten voor verschillende pizza’s. Klik hier om je foodie-avontuur te beginnen.

Toen de carrousel tot een verrukkelijk einde kwam, was er een verleidelijk shot rauwe, met de hand gesneden fettuccinepasta. Echt, het is een stukje Italië en een vleugje gezinsplezier samengevoegd in één heerlijke Instagram-post.

Lees ook: Wacht wat? Extra kosten op restaurantrekening met vreemde titelpuzzels internet

Kris, Kylie en Khloe zijn niet de enige liefhebbers van Italiaans eten in de familie. Nog maar een week geleden gaf Kim Kardashian ons ook een foodie-update, waarin ze haar volgers liet weten dat ze de ‘beste pizza van Japan’ had gevonden. Kim deelde trots een foto ervan op haar Instagram Stories. In tegenstelling tot de bekende pizza in Amerikaanse stijl, had Kim’s pizza een ongelijkmatige bodem, wat het unieke karakter ervan nog eens versterkte. Het was gegarneerd met geurige basilicum en kleverige kaas. Om het volledige verhaal te lezen, klik hier.

Heb jij nu ook trek in pizza? Zo zijn wij!
Lees ook: Wachten! Wat? Virale video toont mensen die pasta tot een vel breien

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *