September 30, 2023

‘Unstable’-ster Rob Lowe heeft zojuist een ongelooflijk verhaal gedeeld over Patrick Swayze’s single ‘She’s Like the Wind’

Rob Lowe vertelt over een van zijn overleden goede vrienden, en hij heeft alleen maar goede herinneringen aan hun vriendschap.

De Onstabiel acteur was komiek Matt Rife op zijn Letterlijk! Met Rob Lowe podcast in augustus, waar de twee komedie en het leven in de schijnwerpers bespraken. Op een bepaald moment in het gesprek vertelde Matt hoe hij de overleden vriend van Rob verafgoodde Patrick Swayze, die in september 2009 stierf aan alvleesklierkanker. Rob speelde samen met Patrick in

Jongbloed en De buitenstaanders. Toen Rob hoorde hoe inspirerend Patrick was voor Matts leven, haalde hij herinneringen op aan wat het acteericoon zo geweldig maakte.

“Hij was iets”, legde Rob weemoedig uit na vijf minuten in de aflevering. “Patrick Swayze was een echte renaissanceman. Ik bedoel, hij kon alles. Hij was een ervaren danser, een ervaren boogschutter, paarden knippend, gymnast… Tom Cruise deed het, Swayze deed het.”

rob lowe letterlijk podcast Patrick Swayze commentaarreactie

Patrick Swayze En Rob Lowe als Darrel “Darry” en Sodapop “Soda” Curtis De buitenstaanders (1983).

Getty-afbeeldingen

‘Die twee jongens koken min of meer tegen elkaar op De buitenstaanders set was behoorlijk spectaculair,” voegde hij eraan toe. “Ze [were] zowel onder de meest competitieve als ambitieuze mensen die ik ooit heb gekend.”

‘Letterlijk! Met Rob Lowe’

'Letterlijk!  Met Rob Lowe'

‘Letterlijk! Met Rob Lowe’

Terwijl Rob en Matt hun gesprek over Patrick voortzetten, De Westvleugel ster vertelde over hun tijd bij het filmen Nieuwe generatie. Hij onthulde het verhaal van hoe Patrick op het nummer “She’s Like the Wind” kwam, waar hij Rob tussen het filmen door probeerde te laten luisteren.

“[Patrick] bleef het proberen [say]’Ik heb dit nummer gisteravond geschreven’, herinnerde Rob zich. ‘Hij heeft nooit geslapen. Hij was liedjes aan het schrijven of aan het sporten. De man leek op een vampier. Hij had dit nummer ‘She’s Like the Wind’ … We hadden zoiets van ‘we stoppen dit nummer niet in deze hockeyfilm!'” En anderhalf jaar later is het de nummer 1-hit in de hitlijsten. wereld uit Vuil dansen. Er was niets dat hij niet kon doen.”

Zoals bioscoopbezoekers zich misschien herinneren, werd Patrick een megaster door in de hoofdrol te spelen Vuil dansendie Johnny Castle speelt langszij Jennifer Gray‘s Frances “Baby” Houseman. “She’s Like the Wind” haalde de soundtrack van de film en de ballad bereikte al snel nummer 3 in de Billboard Hot 100 en nummer 1 in de Adult Contemporary Chart.

Onnodig te zeggen dat we, net als Rob, allemaal de ongelooflijke ster missen.

Portretfoto van Adrianna Freedman

Redactie assistent

Als entertainment- en nieuwsredactieassistent voor Goede schoonmaak, Adrianna (zij/haar) schrijft over alles wat tv, films, muziek en popcultuur betreft. Ze studeerde af aan de Yeshiva Universiteit met een BA in journalistiek en een minor in bedrijfsmanagement. Ze covert shows als De Rookie, 9-1-1 En Grey’s anatomiemaar als ze niet naar de nieuwste show op Netflix kijkt, doet ze aan vechtsporten of drinkt ze veel te veel koffie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *