September 26, 2023

Een kijkje in de Celebrity Masterchef-reis van Amy Walsh, van koken met het gezin tot chef-selfies

Celebrity Masterchef was een van de tv-shows van de zomer.


De serie is begonnen op woensdag 2 augustus en bevindt zich nu in zijn laatste fase, dus het zal niet lang duren voordat fans te zien krijgen wie tot koning of koningin van de keuken wordt gekroond. En op dit moment lijkt het erop dat Amy Walsh van Emmerdale een van de favorieten is om te winnen.Dankzij haar recente, op de jaren 70 geïnspireerde gerecht, waar juryleden Greg Wallace en John Torode enorm onder de indruk van waren, heeft Amy zichzelf gevestigd als een kracht waarmee rekening moet worden gehouden. Dat betekent dat collega-finalisten Max George, Jamelia, Luca Bish en Wynne Evans zware concurrentie hebben.

Maar het is natuurlijk niet allemaal zo serieus, zoals Amy laat zien, die zojuist een reeks BTS-beelden van de show tot nu toe op haar gram heeft gezet. Van het oefenen van haar culinaire vaardigheden thuis tot het poseren in het wit van haar chef-kok, hier zijn enkele van onze favoriete momenten die ze heeft gedeeld…

1 van 8

Het is geen verrassing dat Amy de kans krijgt om te winnen; ze heeft er thuis serieus haar best voor gedaan. De 36-jarige deelde een foto van hoe ze zelfgemaakte pasta maakte terwijl ze stralend naar de camera keek. De foto gaf fans ook onbedoeld een glimp van haar keuken, die een grote old school Americana-sfeer gaf.

(Beeld: Instagram)

2 van 8

Amy liet toen een tweede shot vallen tijdens het maken van pasta, waardoor ze – met opgestroopte mouwen en zakelijk bedoeld – stralend naast haar reepjes vers gemaakte carby-lekkernij liet zien.

(Beeld: Instagram)

3 van 8

Snel vooruit (hoe lang het ook duurt om zelfgemaakte pasta te maken) en Amy deelde het bijna eindresultaat terwijl haar inspanningen tot in de perfectie kookten in kokend water. We weten niet hoe het met jou zit, maar het maakt ons hongerig…

(Beeld: Instagram)

4 van 8

Van huis naar het hoofdkantoor van Masterchef dropte Amy vervolgens een lieve selfie van haar en muzikant en voedselliefhebber Big Zuu. Tijdens de show moesten de hoopvolle mensen een van zijn gerechten koken.

(Beeld: Instagram)

5 van 8

Amy maakte vervolgens een grappige selfie van haar en haar mededeelnemer, Luca Bish van Love Island. Zo te zien waren de twee op locatie en niet op de warmste plekken, beiden droegen blauwe regenjassen midden op het platteland.

(Beeld: Instagram)

6 van 8

De tv-ster deelde vervolgens nog een opname van de twee, maar deze keer in de Masterchef-studio’s. Hoewel Luca er op deze foto veel vrolijker uitzag, kon hetzelfde niet gezegd worden voor Amy, die er behoorlijk uitgeput uitzag na (waarschijnlijk) een lange dag filmen.

(Beeld: Instagram)

7 van 8

Amy liet een selfie in de spiegel vallen waarin ze haar Masterchef-witte kleding draagt ​​in haar hotelkamer terwijl ze tot rust kwam en naar de camera pruilde.

(Beeld: Instagram)

8 van 8

Thuis deelde Amy de schattigste foto van haar en haar zus, Kimberley’s zoon van Girls Aloud. Het tweetal grijnsde zo schattig toen ze in de keuken aan de slag gingen, terwijl ze ook duidelijk genoten van wat tijd voor de band tussen tante en neef. Schattig!

(Beeld: Instagram)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *