September 27, 2023

Fans van Slimming World prijzen het supergezonde ontbijtrecept met kokosgebakken haver

Fans van Slimming World hebben een supergezond, met kokosnoot gebakken haverrecept geprezen.

Instagram-foodie Cakeontherun heeft haar nieuwste recept online gedeeld. De gebakken haver smaakt naar cake, maar is verrassend gezond en kan in de magnetron of airfryer worden gemaakt, meldt SurreyLive.
Het nieuwe recept bevat weinig calorieën en vet en is daarom perfect voor Slimming World-fans. Voor degenen die het Slimming World-dieet volgen, kan 40 gram pure havermout worden geteld als een Healthy Extra ‘b’-keuze.

LEES VERDER: Waarschuwing voor iedereen die dupes van schoonheidsproducten koopt

Fans van Slimming World prezen het recept, één persoon zei: “Alles wat ik nodig heb voor het ontbijt.” Een ander zei: “100% lekker!” en een derde zei ook: “Wat heerlijk.”

De overige ingrediënten bestaan ​​uit magere kokosyoghurt, caloriearme siroop, bakpoeder, citroensap en gedroogde kokosnoot. Cakeontherun zei dat het smaakt naar een vochtige, tropische kokosnootcake, maar een fractie van het vet en de calorieën bevat.

In tegenstelling tot traditionele taartrecepten heb je geen eieren, boter of olie nodig, waardoor het ook geschikt is voor mensen die een plantaardig dieet volgen. Het duurt slechts 90 seconden om het in de magnetron te bereiden en omdat de portie er één is, is het ideaal voor een snel ontbijt of dessert als je zin hebt in iets zoets.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *