September 26, 2023

Nieuw Turks restaurant geopend aan Gloucester Quays

Anatolian Palace geeft gasten een voorproefje van Turkije en is het nieuwste restaurant dat in augustus 2023 aan Gloucester Quays wordt geopend.

Veelbelovend om ‘bieden versheid, hoogwaardige ingrediënten, delicaat gearomatiseerde gerechten, sappig vlees vakkundig gegrild, zelfgebakken brood en vooral een zeer warm welkom’, het restaurant biedt een huiselijke sfeer voor gasten, met authentieke, traditionele gerechten geïnspireerd op familiemaaltijden.

Met de nadruk op delen omvat het menu een selectie warme en koude meze, Turkse pide-pizza’s, een mediterraan grillmenu en specialiteiten van de chef, waarbij ook voor vegetariërs goed wordt gezorgd – en er is ook een kindermenu beschikbaar.

Diners kunnen kiezen uit bekende favorieten zoals falafel, halloumi, shish kebab en moussaka tot authentieke gerechten zoals imam bayildi – gebakken aubergine met tomaat, knoflook, peterselie, Anatolische saus en kaas; lams- of kipbeyti – vlees gekruid met knoflook, gewikkeld in lavashbrood en gegarneerd met tomatensaus, boter en yoghurt; of sucuklu pide – vers gebakken gebakje gegarneerd met pittige knoflookworst, tomaten, paprika en mozzarellakaas.

Er is een lunch- en dinerservice beschikbaar, maar er is ook een dessertmenu met zelfgemaakt gebak en baklava, evenals cocktails, mocktails, Turkse wijnen en zelfs raki op de drankenkaart.

De locatie in Gloucester is het derde Anatolian Palace-restaurant dat wordt geopend, naast de locaties in Worcester en Stafford.

Anatolian Palace aan Gloucester Quays is geopend van zondag tot en met donderdag van 12.00 tot 22.00 uur en op vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 22.30 uur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *