September 30, 2023

Thuiskoks van alle leeftijden presenteren culinaire expertise in The Hindu’s ‘Our State Our Taste’ in Coimbatore

Sujenya (30) uit Coimbatore werd in het vierde seizoen uitgeroepen tot regiowinnaar De Hindu‘Our State Our Taste’ voorronde gehouden op zondag (3 september) op het Sri Ramakrishna College of Arts and Science in Coimbatore.

Mevrouw Sujenya werd geselecteerd uit meer dan 110 deelnemers – waaronder drie 75-jarige inwoners van Coimbatore en twee Klasse I-studenten van de stad – voor de culinaire wedstrijd.

Mevrouw Sujenya, een thuiskok, maakte 16 gerechten, waaronder masala idli, gierst paniyaram, Kodo gierst (varagu arisi) pongal en Tirunelveli Sodhi. Mohana Pandiyan (33), die 14 gerechten maakte, is de eerste runner-up, en Shalini Mohan (40), die acht gerechten maakte, is de tweede runner-up.

Een jury onder leiding van de beroemde chef-kok K. Damodharan (in de volksmond bekend als Chef Dhamu) proefde en beoordeelde gerechten op basis van smaak, textuur, smaak en presentatie. Tot de juryleden behoorden onder meer chef-kok van Gokulam Park, Coimbatore, Jegan Rajakumar, Vivanta Coimbatore-chef Sarat Chandra Banerji, en Gokulam Park, Coimbatore, bedrijfsleider C. Arul Selvan.

Chef Dhamu zei dat het evenement dit jaar “geweldige reacties” kreeg. “Het hoogtepunt van ‘Our State Our Taste’ in Coimbatore is de deelname van schoolkinderen”, zei hij.

De titelsponsor is Gold Winner powered by Butterfly.

Kaleesuwari’s Marketing Vice President Tyron Doll zei dat Gold Winner blij was geassocieerd te worden met een dergelijk initiatief en dat het merk gunstig was voor de deelnemers om te gebruiken, aangezien zonnebloemolie geschikt was voor alle keukens van Tamil Nadu.

De laatste ronde van De HinduSeizoen 4 van ‘Our State Our Taste’ wordt gehouden op 16 december in Chennai.

Het evenement wordt georganiseerd door De Hindu in samenwerking met RKG Ghee, Aashirvaad en Elite Foods. De Hindu Group heeft ook samengewerkt met verschillende partners, waaronder Parry’s (suiker), Bambino (vermicelli), G-square (vastgoed), SRM (hotelmanagement) en Coir-On (comfort), DBS (bankieren) Bank.

RKG Ghee-partner S. Sabari en Marketing Manager Saranya van Elite Foods Tamil Nadu waren aanwezig.

Dit is een Premium-artikel dat exclusief beschikbaar is voor onze abonnees. Om elke maand 250+ van dergelijke premiumartikelen te lezen

U heeft uw gratis artikellimiet bereikt. Steun alstublieft kwaliteitsjournalistiek.

U heeft uw gratis artikellimiet bereikt. Steun alstublieft kwaliteitsjournalistiek.

Dit is je laatste gratis artikel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *