September 27, 2023

Drankexperts uit Austin roepen de herfst op met deze 3 boeiende cocktailrecepten

Geloof het of niet, het leven in Austin vertraagt ​​– een beetje. We zijn nog steeds een groeiende, bruisende stad met veel nieuwe kunst- en foodiebestemmingen. En het lijkt erop dat dit het begin kan zijn van een golf van restaurantopeningen in de vorm van workshops. Of in het Italiaans: een bottega.

Sterker nog, hier komt Bottega. Slechts enkele dagen voor de opening op 2 september werd aangekondigd dat deze “Italiaans geïnspireerde buurtplek” ijs, koffie en hartige hapjes zal serveren in de Mueller-buurt – waar mensen graag rondhangen met een drankje en een hapje. Zodra de stad Austin goedkeuring geeft, zal het ook bier en wijn schenken.

Er zullen veel manieren zijn om van de winkel te genieten, met zowel binnen als buiten zitplaatsen en een loopraam. Een release richt zich meer op de lekkernijen dan op de setting waarin ze worden geserveerd – terecht, voor die-hard ijsfans – dus gasten zullen het persoonlijk moeten bekijken om de sfeer te proeven. De buitenkant is voorzien van superleuke raamletters en een roze en rood thema, plus een betegelde bar die perfect is om mensen te kijken tijdens het snacken.

Het eigenaarsteam combineert drie fantastische dingen: ijs maken, honden en Michelin-sterren. Bottega combineert de talenten van Gregory Maze van Merry Monarch Creamery, Kati Luedecke van Neighbours Dog Park & ​​Coffee Shop en chef-kok Rudy Rivera III, voorheen van boer-tot-tafelrestaurant Wink in Austin en Innat Little Washington (daar komen de sterren om de hoek kijken) in Washington DC.

Het ijs is formeel niet de hoofdattractie, maar zeker de traktatie waardoor het eetcafé opvalt bij nieuwe bezoekers. Merry Monarch heeft onlangs het Beste IJs van de wereld gewonnen Austin MaandelijksHet beste van ATX 2023, terwijl je opereert vanuit een foodtruck. Dit wordt de eerste fysieke locatie van de melkfabriek.

De smaken overbruggen de kloof tussen experimenteel en geruststellend. Geen enkel ijsje is slechts één smaak, zelfs vóór de add-ins, die meestal in eigen huis worden gemaakt.

OreoMiso combineert Oreo en wit miso-ijs met stukjes koek en hazelnoottruffels van pure chocolade; de Perzische honingraat maakt een complexe mix van geroosterd amandel-, kardemom-, ricotta- en vanille-ijs met wervelingen van andere regionale smaken zoals roos en pistache; en de Tom Kha Lime Pie combineert ijs met kokos en kaffirlimoenblaadjes met mixen zoals yuzu-wrongel en gekonfijte gember.

Ondertussen belooft chef-kok Rivera ‘lichte gerechten’ die erg fruit- en groente-achtig zijn, maar altijd perfect mediterraan klinken – iets waar Austinites niet veel van krijgen, aangezien de meeste Europese restaurants uitsluitend voedsel uit hun respectievelijke landen serveren, terwijl mediterrane restaurants dat vaak doen. scheef het Midden-Oosten.

Kijk uit voor steenfruitbruschetta met gegrilde perziken en kersen op kruidengeitenkaas en rucolasalade met een muntvinaigrette; palmharten ceviche met komkommer, (citrus) supremes en zilveruitjes met een Meyer-citroenemulsie; en een paar gekoelde opties geserveerd met lavash, zoals rundertartaar en krabsalade. Casero Austin, een charcuteriewinkel, zal ook zijn planken en paté bijdragen.

Bottega (2100 Robert Browning St.) gaat op zaterdag 2 september om 14.00 uur open voor het publiek. Daarna volgen de openingstijden een regelmatig, zij het ingewikkeld schema:

  • Dinsdag t/m vrijdag van 07.00 uur tot 14.00 uur (inloop/buiten) en 17.00-21.00 uur (binnen en buiten)
  • Zaterdag van 8.00 tot 14.00 uur (inloop/buiten) en 17.00-21.00 uur (binnen en buiten)
  • Zondag van 8.00 tot 14.00 uur en 17.00-21.00 uur (binnen en buiten de hele dag)

Meer informatie vindt u op bottegaatx.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *