September 27, 2023

Fans van Gino D’Acampo brullen van het lachen terwijl chef-kok grove taalfouten maakt

Gordon Ramsay, Gino D’Acampo en Fred Sirieix keerden zondagavond terug naar de televisieschermen in Gordon, Gino en Fred: Viva Espana!

In de ITV-serie, die helaas het laatste aanbod is van de drie culinaire sterren, verkent het trio de keuken en cultuur in heel Spanje. Tijdens de openingsaflevering besloten de sterren om te gaan eten bij Restaurante El Tintero in Málaga, Spanje. Het iconische familiebedrijf heeft geen menukaarten en in plaats daarvan geselen obers reeds bereide gerechten, die allemaal hetzelfde geprijsd zijn, naar klanten.
Nadat ze in het restaurant hadden gegeten, besloten Gordon, Gino en Fred om te proberen de gerechten te geselen terwijl ze zich bij de obers voegden. De zaken verliepen echter niet helemaal volgens plan, aangezien Gordon per ongeluk een gerecht liet vallen terwijl Gino een zeer grove taalfout maakte.

LEES MEER: Gino D’Acampo maakt een ongemakkelijke blunder van Phillip Schofield op ITV’s Family Fortunes

Gordon, Gino en Fred: Viva España! werd zondagavond uitgezonden, waarbij kijkers hysterisch achterbleven nadat Gino D’Acampo een ongelukkige taalfout had gemaakt(Afbeelding: ITV)

Nadat hem de naam van het gerecht was verteld, sprak Gino het verkeerd uit en de andere uitspraak had een zeer grove betekenis. Dit betekende dat Gino door het restaurant liep en riep: “C**k! C**k met aardappelen, c**k!” zonder het te beseffen.

De blunder werd snel opgepikt door het bedienend personeel toen ze riepen: “Nee, nee, nee!” terwijl een niet onder de indruk zijnde Gordon zei: “Zorg voor de juiste uitspraak, f**king hell!” waarbij Gino antwoordde: “Ik raakte in de war!” Gordon legde vervolgens de blunder uit en zei: “Het betekent echt onbeleefd, het is slecht, het is slecht!”

De beroemde chef-kok voegde in een VT toe: “Gino, nou, die kerel heeft problemen met zijn uitspraken. Hij vroeg dames: ‘Wil je meer c**k?'”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *