September 30, 2023

Hoe u zich kunt aanmelden voor chef-mentorsessies bij The Restaurant Show

  • Meld u nu aan om The Restaurant Show bij te wonen.

De Restaurant Show roept chef-koks uit de hele branche op om zich in te schrijven voor exclusieve mentorsessies bij The Restaurant Show met enkele van de meest vooraanstaande chef-koks uit het hele Verenigd Koninkrijk.

Het schema voor deze persoonlijke mentorsessies bij The Restaurant Show is:

Maandag 2 oktober 2023

10:30 – 12:30 – Cyrus Todiwala

13:30 – 15:30 – Gareth Ward

Dinsdag 3 oktober 2023

10:30 – 12:30 – Sally Abé

13:30 – 15:30 – Philli Armitage-Mattin

Woensdag 4 oktober 2023

10:30 – 12:30 – Greg Marchand

13:30 – 15:30 – Tommy Banks

Gedurende de drie dagen zullen deze chef-koks het podium betreden om exclusieve masterclasses te geven, hun carrière en motivaties te bespreken, advies uit te wisselen over de branche, hun vaardigheden in de keuken te demonstreren en brandende vragen van het publiek te beantwoorden.

Ben jij een chef-kok die deze kans zou benutten? Als dat zo is, registreer dan hier uw interesse voor een bepaalde sessie(s) met behulp van de enquête​ en we nemen contact met u op als u succesvol bent.

Deze sessies zijn gratis en een geweldige kans om van dichtbij kennis te maken met enkele van de toonaangevende chef-koks van Groot-Brittannië. De plaatsen zijn beperkt, dus meld je tijdig aan om kans te maken.

De Restaurant Show organiseert een overvloed aan spannende activiteiten naast de mentorsessies gedurende de drie dagen.

Dit omvat een nieuw deel van de show voor 2023 – Bar & Drinks, dat de thuisbasis zal zijn van een speciale ruimte, waar een holistische kijk op dranken in de horeca wordt getoond. Het wordt ondersteund door een speciaal Bar & Drinks Live-theater in samenwerking met De ochtendadverteerder​.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *