September 26, 2023

Wie is Kristen Kish? Maak kennis met de winnaar van de ‘Top Chef’ die Padma Lakshmi vervangt

In juni, lang geleden Topkok gastheer Padma Lakshmi kondigde plannen aan om na twintig seizoenen de show te verlaten. Kort daarna kondigde het netwerk aan dat haar langverwachte vervanger niemand minder dan de voormalige zou zijn Topkok deelnemer Kristen Kish.

Topkok is waar ik mijn reis begon – eerst als concurrerende chef-kok, daarna als gastjurylid en nu als gastheer heb ik de eer om dit merk verder te helpen opbouwen’, zei Kish in een verklaring. ‘Het voelt als thuiskomen. ”

En hoewel Kish zelf misschien een nieuweling is in de rol van gastheer, is ze bepaald geen amateur in de keuken. Hier is alles wat je moet weten over de chef-slash-televisiepersoonlijkheid voordat ze officieel in de schoenen van Lakshmi stapt voor seizoen 21 van Topkok.

Hoe kreeg Kristen Kish haar start in de culinaire wereld?

Kish begon haar carrière als student aan het Le Cordon Bleu College in Chicago. Nadat ze haar AA-diploma in culinaire kunsten had behaald, verhuisde ze naar Boston en begon te werken als instructeur in de demonstratiekeuken Stir. De New York Times rapporten. Kish werkte bijna tien jaar in restaurants voordat hij als chef-kok aan de slag ging bij Barbara Lynch’s beroemde Franse restaurant Menton.

Het was Lynch die Kish aanspoorde om verder te concurreren Topkok. Ze nam deel aan de serie en won seizoen 10, en verscheen later opnieuw als gastjurylid.

Welke andere shows heeft Kristen Kish gehost?

Kish’s CV omvat verschillende tv-hosting-optredens, waaronder die van Travel Channel 36 uurTruTV’s FastfoodiesNetflix’s Iron Chef: zoektocht naar een ijzerlegendeen die van National Geographic Restaurant aan het einde van de wereld.

Wat heeft ze nog meer bereikt in de culinaire wereld?

Kish bracht in 2017 ook een kookboek uit en volgde dit op met haar eerste restaurant, Arlo Grey, dat in 2018 werd geopend in Austin’s Line Hotel.

“Een deel van mij was doodsbang”, vertelde Kish aan Eater over het openen van Arlo Gray. “Ik was zo van, Oh mijn god, ontbijt, lunch, diner, roomservice? Dit is niet mijn stuurhuis.” Ze gaf later toe dat het, ondanks haar eigen angsten rond de onderneming, voelde als de “gepaste uitdaging”.

“Ik was terecht bang”, zei ze. “Daarom wil ik het doen. Ik sprong en dacht: ‘F*ck it, laten we het doen. Het is tijd.'”

Hoe denkt het netwerk over de nieuwe rol van Kish?

NBCUniversal Senior Vice President Ryan Flynn noemde Kish “de perfecte gastheer voor het volgende hoofdstuk van de serie”. Topkok‘ en zei dat het netwerk een veto uitspreekt over ‘een nieuwe regio van het land overnemen’ die het nog niet heeft verkend.

Topkok rechter Tom Colicchio prees Kish op dezelfde manier. “Ze is een uitstekende chef-kok, brengt een perspectief van wereldklasse met zich mee en, belangrijker nog, ze weet wat er nodig is om te winnen, omdat ze in het verleden deelnemer en jurylid is geweest”, schreef hij. Collega-rechter Gail Simmons voegde eraan toe: ‘Ik vond het geweldig dat ze aan de jurytafel plaatsnam.’

Wat heeft Kristen Kish gezegd over het komende seizoen?

Hoewel Kish toegaf dat ze “niet echt veel advies had gekregen” voordat ze verder ging Topkok Zelf heeft ze wel een stukje wijsheid om te delen met aankomende deelnemers: ‘Je moet echt goed begrijpen wat je wilt overbrengen, want als je iets probeert te zijn of iemand te zijn, ben je dat niet’ Ik ga weglopen van die ervaring, zoals ‘wat dacht ik?'” vertelde ze Eater. “Dat moment wil je niet hebben, dus doe wat je doet en doe het goed.”

Portretfoto van Megan Schaltegger

Freelance schrijver

Megan Schaltegger is een schrijfster uit New York. Ze houdt van sterke koffie, eet zich een weg door de eetcultuur van Manhattan en haar hond Murray. Ze belooft niet over zichzelf te praten in de derde persoon (IRL).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *