September 30, 2023

Chef-kok Josh Niland leidt het kenmerkende visrestaurant van The Singapore Edition

De Australische toonaangevende duurzame chef-kok, kookboekenauteur en restaurateur zal zijn eerste restaurant buiten Australië leiden met een ethisch geproduceerd visconcept

Alsof Singapore niet meer kan bogen op culinaire grootheden, staat de eetstad op het punt een nieuw icoon in de eetwereld te ontvangen nu restaurateur, chef-kok en kookboekenauteur Josh Niland vanuit Australië naar Singapore komt. Hij zal leiding geven aan het kenmerkende restaurant van The Singapore Edition, het eerste luxe boetiekhotel van Edition Hotels in Zuidoost-Azië, wanneer het in november 2023 zijn deuren opent.

Tijdens The Singapore Edition zal Niland leiding geven aan een ethisch geproduceerd vis- en zeevruchtenconcept, waarbij hij opnieuw zal definiëren wat het betekent om een ​​duurzaam, op zeevruchten gericht steakhouse aan deze kusten te zijn. Met visribstukken en braadstukken zal het à-la-carterestaurant een verlengstuk zijn van Nilands vin-op-schaal-filosofie – van het eten van de hele vis, met slachtafval en al – ontwikkeld op basis van zijn debuut in Sydney, visrestaurant Saint. Peter, dat in 2016 bekendheid verwierf vanwege zijn kooktechnieken die doorgaans voorbehouden zijn aan vlees (zoals dry-aging) en het innovatieve gebruik van slachtafval. Er is niet veel bekend over het restaurant, maar we weten wel dat de elegantie uit de Oude Wereld een deel van de charme zal zijn en tegelijkertijd een circulaire economie zal creëren in het restaurant en de lobbybar.

Mis het niet: Dit is de reden waarom Ierland het beste vlees en zeevruchten produceert

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *