September 27, 2023

Van het bijwonen van de PTM van dochter Aari tot het proberen van Indiaas eten na 5 maanden: Dalljiet Kaur geeft een glimp van haar routine in Nairobi

Dalljiet Kaur

heeft haar fans geïnformeerd over haar leven na het huwelijk in

Nairobi

via haar vlogs. De actrice heeft weekenden doorgebracht in verschillende steden

Afrika

en ook genieten van de mama-verantwoordelijkheden met haar kinderen Aari en Jaydon.

Dalljiets echtgenoot

Nikhil

vertelde dat ze terugkwamen van het vliegveld na een leuk weekend in Watamu Beach.

Daljiet

gedeeld: “Het was een leuke ervaring, mensen weten niet wat dit continent te bieden heeft. Kenia zelf heeft zoveel prachtige stranden. Het meest favoriete onderdeel van deze reis was het snorkelen, maar ik heb het 20 minuten volgehouden.”


Aari is nu een middelbareschoolmeisje

Nikhil vertelde toen: “We gaan terug naar huis, we hebben om 15.30 uur een ouderavond voor Aari. Ze zit nu op de middelbare school en we moeten naar haar lessen gaan en zo.” Dalljiet voegde eraan toe: “Het is onze eerste indruk op school voor Aari: ze is nu een middelbareschoolmeisje en we zullen niet te laat komen.”

Nikhil en Dalljiet missen hun trainingen niet

Dalljiet had onlangs gedeeld dat ze van plan is af te vallen en terug te komen tot 50 kg. Zowel Nikhil als Dalljiet zijn behoorlijk vastberaden met hun fitnessdoelen en zorgen ervoor dat ze volgens hun schema naar de sportschool gaan en hun routine voortzetten. Ondanks een hectische dag zorgde het duo ervoor dat ze de volgende ochtend in de sportschool aanwezig waren.

Na 5 maanden Indiaas eten

Dalljiet en Nikhil gingen naar een van de beroemde Indiase restaurants in Nairobi. Dalljiet vertelt: “Vandaag is het de eerste keer in vijf maanden dat ik authentiek Indiaas eten eet. Ik heb veel verschillende versies gehad, maar niet zo authentiek als deze. Het was een geweldige ervaring en een leuke tijd samen.”

Dalljiet beheert deze schema’s en zorgt ervoor dat ze tijd heeft om met haar kinderen door te brengen en ook om te werken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *